Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KONUŞMAK İSTİYOR AMA !
KONUŞMAK İSTİYOR AMA !
TBMM Genel Kurulu saat 15.00'de TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı yönetiminde başladı. Açılışın ardından gündem dışı konuşmalara geçildi. 4 eski bakanla ilgili bugün yapılacak olan Yüce Divan oylaması nedeniyle Genel Kurul Salonuna MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de geldi. Uzun bir aradan sonra HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da Genel Kurul'daki HDP sırasında yerini aldı. Bir süre burada oturan Demirtaş, ardından salondan dışarı çıktı.  Genel Kurul'a ilk gelen Erdoğan Bayraktar geldi.
20 Ocak 2015, 14:00

 

4 eski Bakan’ın Yüce Divan’a gönderilip gönderilmemesiyle ilgili oylama öncesinde TBMM’deki görüşmeler saat 15.00 itibarıyla başladı.

TBMM Genel Kurulu’na eski bakanlardan ilk olarak Erdoğan Bayraktar geldi. Muammer Güler de Meclis Genel Kurulu'nda yerini aldı.

TBMM Genel Kurulu saat 15.00'de TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı yönetiminde başladı. Açılışın ardından gündem dışı konuşmalara geçildi. 4 eski bakanla ilgili bugün yapılacak olan Yüce Divan oylaması nedeniyle Genel Kurul Salonuna MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de geldi. Uzun bir aradan sonra HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da Genel Kurul'daki HDP sırasında yerini aldı. Bir süre burada oturan Demirtaş, ardından salondan dışarı çıktı. 
Genel Kurul'a ilk gelen Erdoğan Bayraktar geldi.

TBMM'DEN KARELER

ERDOĞAN BAYRAKTAR: KONUŞMAK İSTİYORUM AMA…

Dört Bakanın bugün konuşup konuşmayacakları merak ediliyordu. Meclis iç tüzüğü eski bakanlara konuşma ve savunma hakkı yapma hakkı veriliyorken, bugüne kadar hiçbir bakan oylama öncesi konuşmamıştı.

Genel Kurul’a ilk genel Erdoğan Bayraktar oldu ve şunları söyledi: 
“Konuşmak istiyorum, hala da istiyorum. Ama yakın arkadaşlarım dostlarım konuşmamamın daha hayırlı olacağını söylediler. O yüzden konuşmayacağım. Arkadaşlar sizi sevdiğim için bunu açıklıyorum. Siz de beni sevin, sevgiye ihtiyacım var”

Bayraktar'dan sonra eski İçişleri Bakanı Muammer Güler de Meclis'te yerini aldı.

MHP'Lİ VURAL: DAVUTOĞLU DA, CEMİL ÇİÇEK DE KAÇTI

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de yapılacak tarihi oylamaya, ne Başbakan Ahmet Davutoğlu, ne de TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in katılmayacağına vurgu yaptı.
Vural, "Davutoğlu da, TBMM Başkanı Cemil Çiçek de oylamaya katılmıyorlar. İkisi de oy kullanmamak için kaçtı" ifadesini kullandı. 
Davutoğlu, resmi ziyaret için İngiltere'de. TBMM Başkanı Çiçek de, İslam Birliği Teşkilatı Parlamento Birliği Konferansı için İstanbul'da.
Çiçek'in katıldığı toplantı sabah 10'da Hilton Oteli'nde gerçekleşti. 
TBMM Genel Kurulu'na , AK Partili Meclis Başkan vekili Ayşenur Bahçekapılı başkanlık edecek.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR