Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DAVUTOĞLU İLE GENELKURMAY FARKLI KONUŞTU
DAVUTOĞLU İLE GENELKURMAY FARKLI KONUŞTU
Genelkurmay Başbakan Davutoğlu'nu adeta yalanladı TSK'dan Ağrı'da çıkan çatışma ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yaralı askerleri kurtaran vatandaşlara teşekkür edildi.
13 Nisan 2015, 10:22

Yapılan açıklamada;

11 Nisan 2015 tarihinde Ağrı ili Diyadin ilçesi, Yukarıtütek köyü bölgesinde Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan dört personelimizin, havadan tahliyesi esnasında bölgeye gelen vatandaşlarımızın, yaralı personelimize yardımı takdire şayan bulunmuş, vatandaşlarımızın Türk Askerine olan bağlılığının ve sevgisinin ne denli büyük olduğunu göstermiş, milletimizin birlik ve beraberliğinin güzel bir örneğini teşkil etmiştir.

Vatandaşlarımıza teşekkür eder, sağlık ve mutluluk dolu güzel ve huzurlu günler dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DAVUTOĞLU YALANLAMIŞTI TSK DOĞRULADI

HDP Lideri Selahattin Demirtaş askerlerin bölge halkı tarafından kurtarıldığını iddia etmiş, Davutoğlu da bu iddiaya yönelik 'yalan söylüyor' demişti. Ancak TSK'nın yaptığı açıklama Davutoğlu'nun"Demirtaş yalan söylüyor" ifadelerini havada bıraktı.

AĞRI'DAKİ OLAY İÇİN DAVUTOĞLU NE DEMİŞTİ ?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ağrı'daki terör olayıyla ilgili olarak HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ortaya attığı iddiaları da yalanlayarak, "Meşru bir siyasi partinin genel başkanı mı, yoksa bölücü terör örgütlerinin silahlı unsurlarının baskı yaparak, halkı yönlendirmek için yaptığı bu tür terör faaliyetlerini savunan, meşru kılmaya çalışan bir terör savunucusu mu? Gün, herkesin tavrını açık bir şekilde ortaya koyma günüdür" dedi.

"DEMİRTAŞ YALAN SÖYLÜYOR"

 

"Sayın Demirtaş yalan söylüyor ve gerçekleri saptırıyor" diyen Davutoğlu, olayın, Türkiye seçim ortamına girerken bölücü terör örgütünün bir provokasyonu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Geçtiğimiz 4 Nisan günü, Doğubeyazıt'ın Güngören Köyü, Kule mezrasında benzer bir çalışma yapılmış ve oradaki köylüler bölücü terör örgütünün silahlı unsurları tarafından seçimlerde bir partiye destek vermek için propagandaya maruz bırakılmasının ötesinde, baskı altına alınmıştır. Benzer bir faaliyet Yukarıtüfek Köyü'nde tekrar yapılmak istenince, bu sefer Türkiye'de kamu düzenini koruma görevini üstlenen Valiliğimiz ve ilgili güvenlik birimlerimiz, seçimlerde şu veya bu yönde oy kullanma yönünde baskı ortamının oluşmaması için gerekli tedbirleri almak üzere bölgede faaliyete geçmişlerdir. Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye'nin her bir köşesinde kamu düzenini tesis etmek için gereken her türlü çalışmayı yapar. Bu konuda hiçkimseye de hesap verecek değildir."


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR