Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KİM BU ELİ SOPALI PROVAKATÖRLER ?
KİM BU ELİ SOPALI PROVAKATÖRLER ?
Fulya'da yaşanan bir olay Gezi olayları sıraında pala ile saldıran ve Tophane bölgesinde polisin arkasında yürüyüp göstericilere saldıran karelere benzer olayları hatırlatan görüntüler ortaya çıktı.
1 Mayıs 2015, 16:37
 
1 Mayıs günü polis İstanbul'a adeta kilit vurdu. Şehir merkezine yakın tüm yollar trafiğe kapandı Bişiktaş ve birçok semtte  olaylar oldu.
 
Fulya'da yaşanan bir olay Gezi olayları sıraında pala ile saldıran ve Tophane bölgesinde polisin arkasında  yürüyüp göstericilere saldıran  karelere benzer olayları hatırlatan görüntüler ortaya çıktı. Fulya'da 1Mayıs için Taksime çıkış yolu bulamayan bir grup genç Beşiktaş'a giderken polis ile karşılaştı polis yol vermedi protesto sloganı atan gençleri polis kovaladı.
 
Fulya bölgesinde polisten kaçan gruptan  2 kişi bir işyerine sığındı.. Burada ortaya çıkan  5-6 kişi 2 kişiye saldırdı..
 
image
 
2 gösterici, bu grup tarafından tekme ve yumruk darbeleriyle dövüldü ve gerileyip kaçmaya başladı, Bunlardan  1'ini dayak yemekten kaçarken polis yakalandı.
 
Sivil giyimli kim olduğu belli olmayan kişiler polislerin arasında bulunan göstericiyi hem yumruklamaya,dövmeye devam etti, hem de başına bayrak sopasıyla vurdular. 
 
Sivil giyimli kişilerin, göstericiyi polislerin arasında yumruklamaya devam ettiği sırada "vatan hainleri" diye bağırdıkları duyuldu.
 
Gözaltına alınan göstericiye olay yerinden uzaklaştırıldığı sırada vurmak isteyen bir polise de meslektaşları engel oldu. 
 
image
 
Gözaltına alınan gösterici polis minibüsüne konuldu.Göstericilere saldıran ,onların arasında döven kişilerin daha sonra polisler ile gülerek ,espirili bir sohbet izlenimi yaratarak  önünde olay yerinden uzaklaştı.
 
image
 
Bu olaydan kısa süre önce Fulya'dan Beşiktaş Meydanı'na gitmek isteyen gruba polis müdahale etmiş, ara sokaklarda konteynerlerle barikat kurup, havai fişek ve taş atan gruba karşı biber gazı ve tazyikli su kullanmıştı.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR