Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DİCLE'DE HAİN SALDIRI
DİCLE'DE HAİN SALDIRI
Diyarbakır'ın Dicle İlçesine 1 kilometre mesafede bulunan Jandarma Komando Taburu önünde şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada 1 asker şehit oldu, 21 kişi ise yaralandı.
2 Mayıs 2016, 07:55

 

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde jandarma taburuna düzenlenen bombalı saldırıda bir uzman çavuş hayatını kaybetti, 3’ü ağır 21 kişi de yaralandı. Saldırıyla ilgili haberlere yayın yasağı getirildi.

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi'ne 1 kilometre mesafede bulunan Jandarma Tabur Komutanlığı'na, dün saat 21.50 sıralarında PKK'liler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 21 kişi de yaralandı. Öte yandan, Hani ilçesinden yola çıkan takviye ekiplere PKK’lilerin yolda pusu kurduğu ve bu olayda da 3 güvenlik görevlisinin yaralandığı belirtildi.

Yaralıların olduğu belirtilen patlamanın andından ateş açan teröristlere güvenlik güçleri anında karşılık verdi. Çatışma devam ederken bölgeye çok sayıda ambulans ve zırhlı araçlarla askeri birlikler takviye gönderildi.

Yaralılardan 3’ünün durumu ağır

 

Aralarında sivillerin de bulunduğu yaralılar, helikopter ve ambulanslarla Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR