Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
OLAYLAR TERÖR KELİMESİNİN ÖTESİNDE
OLAYLAR TERÖR KELİMESİNİN ÖTESİNDE
11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, artan terör saldırılarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, Türkiye’nin çok büyük tehditlerle karşı karşıya olduğunu ifade ederek, “Cumhuriyet tarihinin en zor günlerinden geçiyoruz” dedi.
14 Mayıs 2016, 09:04

 

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah GülHakkariÇukurca'da 8 askerin şehit olmasından derin üzüntü duyduğunu belirterek, "Bugün maalesef 8 askerimizin şehit olması hepimizi derinden yaraladı. Önce ailelerine, milletimize ve bütün silahlı kuvvetlere başsağlığı diliyorum" dedi.

"OLAYLAR TERÖR KELİMESİNİN ÖTESİNE GEÇTİ"

Abdullah Gülİstanbul Maslak'taki Çamlıtepe Camii'nde kıldığı cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Son dönemde artan şehit haberlerinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Gül, bu sabaha karşı Çukurca'da 8 askerin şehit olmasıyla ilgili olarak, "Bütün şehit haberlerini duydukça çok büyük, derin üzüntü duyarız. Bugün de maalesef 8 askerimizin şehit olması hepimizi derinden yaraladı. Önce ailelerine, milletimize ve bütün silahlı kuvvetlere başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Tabii, olaylar terör kelimesinin, ifadesinin ötesine geçmiş boyutta. İnanıyorum ki bütün devletimiz çok yönlü politikalarla bu tehdidi yok edecektir. Tekrar acımız çok büyük. Herkese başsağlığı dilerim" dedi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR