Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YOBAZLIĞINI DİNİMİZ İLE YAN YANA GETİREMEZSİN
YOBAZLIĞINI DİNİMİZ  İLE YAN YANA GETİREMEZSİN
“6 yaşında çocukla evlenilebilir”, “(Çalışan kadınlar) fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor”, “Kadın spiker izlemek günahtır”, “Kadınlar dayak yedikleri için sabaha kadar şükretmelidirler”
16 Mayıs 2016, 21:34

 

“6 yaşında çocukla evlenilebilir”, “(Çalışan kadınlar) fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor”, “Kadın spiker izlemek günahtır”, “Kadınlar dayak yedikleri için sabaha kadar şükretmelidirler” gibi açıklamalarıyla tepki toplayan Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız Edirne, Muğla ve Çorum'un ardından Sinop ve Gaziantep'te de konferans verememişti.

Yıldız, Sinop ve Gaziantep'ten kovulmasının ardından Anadolu Ajansı'na verdiği röportaj da, "Bildiğim bir şey var ki gayeleri ben değilim,dedi

Belki bir siyasi hedef güdüyorlar. Gençlerin arasında bana yönelik bir rağbet var. Çünkü gençlerin Fatih Sultan Mehmet'in yeni versiyonları olmaları gerektiğini söylüyorum. Bu rağbeti baltalamak istiyor olabilirler. Siyasi bir maksada ulaşmak istiyor olabilirler. Aslında dinim onların hedefidir demek istemiyorum ama dışarıdan değerlendirme yapanlar, asıl hedefin İslam olduğunu söylüyorlar.

image

Cumhurbaşkanımız'dan tutun, toplumun her kademesindeki mümin insanlara destek vermeyi imanımın bir gereği olarak görüyorum.

Bu nedenle iktidardaki siyasi partiye yakın gördükleri için de saldırıyor olabilirler. Beni yıpratıp, siyasete bir zarar vermeyi amaç edinmiş olabilirler" dedi.

 Dinimin karşı cephesini oluşturmak istiyorlar. Ben bu dini, bu tartışmalarla devraldım Peygamberimden. Böyle devam edecek.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR