Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
IŞİD OPERASYONU FACİA OLDU
IŞİD OPERASYONU FACİA OLDU
Gaziantep'te operasyon düzenlenen bir hücre evinde sıkıştırılan IŞİD'li canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı bildirildi
19 Mayıs 2016, 19:29
 
Gaziantep'te polis, akşam saatlerinde Çağlayan Mahallesi'ndeki Berber Mustafa Sokak'ta bulunan bir hücre evine operasyon düzenledi.Operasyon esnasında art arda 2 patlama sesi duyulurken, ardından polis ile bir grup arasında çıkan çatışma çıktı.

Gaziantep’te polis ekipleri, Çağlayan Mahallesi’ndeki terör örgütü IŞİD’in hücre evi olarak değerlendirilen bir eve operasyon düzenledi.Operasyon sırasında evdeki militanın vücuduna bağladığı bombayı infilak ettirdiği belirtildi.

Çağlayan Mahallesi'ndeki operasyonda IŞİD militanı hayatını kaybederken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya" Operasyonda bir terörist sağ ele geçirildi 

Vali Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, Özel Harekat Şube Müdürlüğü desteğiyle akşam saat 20.00 sularında merkez Şehitkamil ilçesi Hacıbaba Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenlediğini belirtti.

Operasyon sırasında mensubu olduğu değerlendirilen bir teröristin üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdiğini vurgulayan Yerlikaya, "Operasyonda bir terörist sağ ele geçirildi. Vatandaşlarımızda ve güvenlik güçlerimizde yaralanan veya ölen olmadı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Şu anda operasyon devam ediyor." dedi.

İKİNCİ PATLAMA

 

Gaziantep'te ikinci bir patlama sesi daha duyuldu. Bölgedeki çatışma sürerken, çelik yelekli polis ekipleri ve zırhlı özel hareket polisleri çevrede yoğun güvenlik tedbirleri aldı.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Twitter'da paylaştığı mesajlarda "Gaziantep'te kritik Antalya maçı sürerken polis, kenti kana bulamak isteyen canlı bombayı evinde bastı, büyük faciayı önledi, şükürler olsun Operasyonda canlı bomba dışında ölen kimse yok, herkes rahat olsun. Valimizi ve emniyeti bu başarılı operasyondan dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR