Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
REZA ZARRAB BU NASIL ZEVK-İ SAFA
REZA ZARRAB BU NASIL  ZEVK-İ SAFA
Zarrab,FBI soruşturmasında mal varlığı listesinde yazmadığı yatı, özel uçağı, Miami seyahati için yazıştığı İngiliz dadı ve Florida’daki ‘dalış’ planları bulunuyor..Harcamaları dudak uçuklatan cinsten
11 Haziran 2016, 01:38
 
 
Başsavcı Preet Bharara, mahkemeye sunduğu içinde Whats App mesajlarınında olduğu  220 yeni belgel ile Zarrab’ın serbet kalmasını zorlaştıracak.
 
New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’ndeki  duruşmada Zarrab ile ilgili ellerinde yüz binlerce sayfa belge olduğunu ve bu belgeler üzerinde keşif yapmaları gerektiğini belirterek yargıçtan kendilerine süre verilmesini istedi.
 
ABD de tutuklu bulunan Reza Zarrap her geçen gün sıkışıyor
 
Yargıç Richard Berman'ın yaptığı açıklamada mahkemenin dünyanın en büyük karapara aklayıcısı olduğu iddia edilen Reza Zarrab’a ait olan 3 pasaportu incelemek istediğini, avukat ve başsavcılığın ellerinde bulunan pasaportları 13 Haziran günü yerel saatle 12.00’ye kadar mahkemeye sunmaları istediği belirtildi.
 
Zarrab’ın kefalet talebini henüz karara bağlamayan Berman, açıklamalarda bulundu.
 
Yargıç Berman, mahkemenin Zarrab’a ait olan 3 pasaportu incelemek istediğini belirterek, avukat ve başsavcılığın ellerinde bulunan pasaportları 13 Haziran günü yerel saatle 12.00’ye kadar mahkemeye sunmalarını istedi. Pasaportların mahkeme tarafından incelendikten sonra ’ön duruşma servisine’ geri verileceği kaydedildi.
 
Zarrab’ın avukatı Benjamin Brafman, müvekkilinin Türkiye’nin yanı sıra İran ve Makedonya pasaportlarına sahip olduğunu açıklamıştı.
 
Avukat, Zarrab’ın Türk pasaportunun savcılığın elinde bulunduğunu, İran ve Makedonya pasaportlarını da savcılığa gönüllü olarak teslim etmek istediğini belirtmişti.
 
New York Güney Bölgesi Başsavcısı Preet Bharara ofisi ise, Zarrab’ın Miami’de gözaltına alındığı sırada sadece Türkiye pasaportunu verdiğini Makedonya ve İran pasaportlarından bahsetmediğini belirtmişti.
 
Savcılık, Zarrab’ın her konuda dürüst davranmadığını iddia ediyor.
 
WhatsApp’ hesabı savcılık tarafından deşifre edildi içinde şok detaylar var.
 
Mesajlarda , FBI soruşturmasında belirttiği mal varlığı listesinde yazmadığı yatı, özel uçağı,bulunuyor.
 
image
 
İşte Reza Zarrab'ın yazışmalardan bu nasıl para dedirten notlar:
 
* Dubai’ye dalışa ve Formula 1 yarışı izlemeye gidiyorlar, Formula 1 izlemek için 209.000 BAE Dirhem’i harcıyor, 380.000 BAE Dirhem ise Formula One araçlarını pistte kullanmak için ödediği ücret.
 
* Dubai’den dönüşte soyadı bilinmeyen Acun adlı bir kişinin  jeti bozulunca, Acun ve 9 kişilik arkadaş grubu için kendi jetini gonderiyor.
 
* Adem, Zarrab’a Dubai’ye girişte sorun yaşayıp yaşamadığını soruyor, Zarrab, sorun yaşadığını başka terminale gitmek zorunda kaldığını ve “Tamam beni içeri aldılar” diye yazıyor.
* Özel yatının boyası icin 60 bin Euro ödüyor, Yatı taşıyacak gemi 750.000 Euro alıyor. 500 bin Euro içine ve nakliyesine harcanıyor.
 
image
 
 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR