Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SERİ KATİL ATALAY FİLİZ YAKALANDI
SERİ KATİL ATALAY FİLİZ YAKALANDI
Bu sabah Atalay Filiz'i minibüste gördüğünü söyleyen bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen polis, Atalay Filiz’i İzmir’in Menderes İlçesi’nde, Gümüldür'den bindiği minibüste yakaladı. Filiz'in kimlik kontrolü yapan polise sahte kimlik verdiği ancak polisin fotoğraflarından tanıdığı Atalay Filiz'i gözaltına alarak ilçe emniyet müdürlüğüne götürdü
12 Haziran 2016, 09:31

 

Seri katil olarak aranan  Atalay Filiz bu sabah bindiği minibüste kendisini tanıyan bir vatandaşın ihbarı üzerine polis tarafından yakalandı.

Atalay Filiz’in, Menderes’e bağlı Gümüldür’den bindiği Gümüldür - İzmir dolmuşunda bir yolcunun kendisini tanıyıp polise ihbar etmesi sonucu, olayı fark edip değiştirdiği dolmuşta yakalandığı ortaya çıktı

image

İstanbul ve Ankara'da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz, İzmir'in Menderes İlçesi'nde bir parkta yakalandı.

 Bugün gelen bir ihbar üzerine polis, İzmir'in Menderes ilçesinde bir parkta Atalay'ı buldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen kişinin Atalay Filiz olup olmadığının belirlenmesi üzerinde çalışıldığı ve bu kişinin Atalay Filiz oluğu belirtildi.

 Atalay Filiz'in üzerinden, 4 adet sahte kimlik, 3 adet sahte ehliyet, bir Fransız vatandaşının vatandaşlık belgesi, 2 adet avcı, komando bıçağı, biber gazı, 10 bin TL'nin üzerinde Türk parası, 3500 euro ve farklı isimler adına düzenlenmiş 14 adet aktif, faal durumda kredi kartı çıktı. 

27 Mayıs’taki Tuzla’da bir öğretmenin öldürülmesinden beri aranan Atalay Filiz, 2 gününü İzmir Konak Yeşilyurt’taki evinde geçirdi. 

Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı Ankara’da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz’in, İzmir’e kaçtığı saptanmıştı. Geçen 29 Mayıs’ta İzmir’e gelen Filiz’in, Buca’da bir kafeteryada 4 saat kaldığı, ardından bir üniversite öğrencisinin evinde 30 ve 31 Mayıs geceleri kaldığı ortaya çıktı. Görüntülerin televizyonlarda yayınlanmasından sonra durumu fark eden kafeterya sahibi ile üniversite öğrencisinin verdiği bilgiler doğrultusunda, polisin araştırmalarına da yön verildi ve aramalar tamamen İzmir bölgesinde yoğunlaşmıştı.

image

İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya Atalay Filiz'in yakalanmasıyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

Atalay Filiz sabah 7.30 sularında Gümüldür ilçemizde yakalandı. Mayıs ayının son günlerinde ilimize geldiğine ilişkin bir takım bilgiler kamuoyuyla paylaşılan Atalay Filiz'in ayın 27'sinde İstanbul'da işlenen 3. cinayetten sonra ilimize geldiği, Buca ilçesinde bir internet kafede 3.5-4 saat bazı temaslar kurduğu, özellikle bu temaslar içinde konaklama yeri için arayışlar içinde olduğu tespit edildi.

Ayın 27'si ile 30'u arası arasındaki süreçte, 31'ine kadar İzmir'de olduğunu öğreniyoruz. 29'u Yeşilyurt'ta bir bekar evinde kalıyor, sonra 29-30 Buca'da kaldıktan sonra 31 Mayıs sabahı il merkezinden ayrılıyor. Bu geçen süre içerisinde ilk bilgiler çerçevesinde daha önce babasının görevi nedeniyle İzmir'i tanıyor olmaktan kaynaklı, Gümüldür Özdere bölgesinde kaldığı anlaşılıyor. Gümüldür Özdere'de birkaç gün pansiyonlarda, birkaç gün arazi, sahiller ormanda kalmış.

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR