Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL ATATÜRK HAVA LİMANINDA PATLAMA
İSTANBUL ATATÜRK HAVA LİMANINDA  PATLAMA
İstanbul Valisi Vasip Şahin üç canlı bombanın düzenlediği saldırıda 28 kişinin hayatını kaybettiğini, 60 kişinin de yaralandığını söyledi.
28 Haziran 2016, 19:42

 

 
Atatürk Havalimanı'nda patlama! Atatürk Havalimanı'ndan alınan bilgilere göre 2 patlama meydana geldi. Patlamanın biri içerde biri dış hatlar CPI bölümüne yakın noktada gerçekleşti.
 
Patlamalar esnasında 30 -40 el silah sesi duyuldu ve havaalanı içinde bir çatışma olduğu içerden gelen bilgiler arasında..
 
 
image
 
HAVAALANI İÇİNDE KÜÇÜK ÇAPTA BİR YANGIN VAR
 
AHL ye şu ana kadar 30 civarında Ambulans geldi. Patlamaların canlı bomba mı ,el bombası mı olduğu hakkında ve ölü yada yaralı konusunda net bilgi yok ,resmi açıklama beklenior.
 
 
Polis kaynaklarına göre, İstanbul AHL saldırısını yapanın yabancı uyruklu olması ihtimali olmasına rağmensaldırganların  IŞİD üyesi olduğu kesinlik kazanmadı..
 
İstanbul Valisi Vasip Şahin üç canlı bombanın düzenlediği saldırıda 28 kişinin hayatını kaybettiğini, 60 kişinin de yaralandığınAncak x-ray cihazlarının uyarı vermesi üzerine saldırganlardan ikisi el bombası atıp ardından ateş etmeye başlıyorı söyledi.
 
Terminalde bulunanların panikle dışarı kaçması üzerine üzerinde patlayıcı bulunan saldırgan da kendisini patlatıyor.
 
 
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, saldırı sonrası yaptığı açıklamada, 'İlk belirlemelere göre, 10 şehidimiz var' dedi,fakat bu bilgilerin yanlış olduğu çok geçmeden anlaşıldı.
 
Terör uzmanı Abdullah Ağar bu şekilde El Bombalı ve intihar saldırılı çatışmaya giren unsurların IŞİD Terör örgünü işaret ettiğini söyledi.
 
 
AHL otoparkları kapatıldı ,havalimanına giriş çıkışlar tamamen yasaklandı.
 
Uçakların iniş ve kalkışına izin verilmiyor.Yüzlerce uçak İstanbul üzerinde tur atıyor.Havada bir felaket olmaması için İstanbullular dua ediyor
 
Kızılay acil kan yardımı anonsu yaptı ve şehrin farklı noktalarından kan verilebileceği bilgisi geçilmesi ölü ve yaralı sayısı çok mu fazla endişesi yarattı.
 
image
 
Aralarında polislerin ve havaalanı personellerinin fazla olduğu 60 civarında yaralının Bakırköy Sani Konuk Devlet Hastanesi'nde olduğu bilgisine ulaşıldı.
Saldırıda yaralanan birçok yaralının  çevre hastanelerine nakil edildiği bilgisine ulaşıldı...
 
image
 
Dünya medyası canlı yayınlarla İstanbul'a bağlanarak haberi duyurdular
 
Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde meydana gelen patlamaya ilişkin geçici yayın yasağı getirildi

 

SON DAKİKA

İstanbul Valisi Vasip Şahin üç canlı bombanın düzenlediği saldırıda 28 kişinin hayatını kaybettiğini, 60 kişinin de yaralandığını söyledi.

 
 
 
Şeffaf Gazete.com
 

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR