Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAKKARİ ŞEHİTLERİNE VEDA
HAKKARİ ŞEHİTLERİNE VEDA
Hakkari şehitlerine sopn veda.PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 12 asker için tören düzenlendi.
4 Eylül 2016, 15:44

 

Hakkari'nin  Çukurca ve Şemdinli ilçelerinin kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik başlatılan operasyonda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hasan Yaşar (Kütahya), Piyade Uzman Çavuş Haşim Yenigül (Kahramanmaraş), Piyade Uzman Çavuş Sercan Gedikli (Edirne), Piyade Uzman Çavuş Murat Demirçi (Adana), Piyade Uzman Çavuş Hulusi Emre Dilci (Adana), Piyade Uzman Çavuş Ömer Şenel (Kastamonu), Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Aral (Afyonkarahisar) ve Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar (Konya) için Van Jandarma Filo Komutanlığı'nda tören yapıldı.

sehit-uzmanlar-orta
 

Van Valisi İbrahim Taşyapan, AKP Van milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk, askeri erkan ve polislerin katıldığı tören, basına kapalı olarak yapıldı. Özgeçmişleri okunan ve Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas tarafından yapılan duanın ardından şehitler memleketlerine uğurlandı.

sehit-uzman-1
 

BİR TÖREN DE HAKKARİ DAĞ VE KOMANDO TUGAYINDA

Çukurca ilçe kırsalında PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Enes Pelit (Tokat), Piyade Uzman Onbaşı Fahrettin Livçalkan (Kayseri), Piyade Kıdemli Çavuş Bahri Uçuş (Aydın) ve Piyade Uzman Çavuş Naci Yavuz (Tokat) için ise Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi. Protokol ve askeri erkanın katıldığı törende şehitlerin özgeçmişleri okunarak dualar edildi. Törenin ardından şehitler memleketlerine uğurlanmak üzere Van'a gönderildi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR