Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SINIRLARIMIZI TARTIŞMAYA AÇACAK SÖZLER
SINIRLARIMIZI TARTIŞMAYA AÇACAK SÖZLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Cumhuriyet bizim ilk değil son devletimizdir. Bu ülkenin sınırlarını gönüllü kabul etmiş değiliz" dedi.Kaynak: Erdoğan'dan sınırlarımızı tartışmaya açacak açıklama
22 Ekim 2016, 19:04

 

Bursa'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. Unutulmamalıdır ki cumhuriyeti kuran kadronun çok önemli bir bölümünün dahi doğduğu, büyüdüğü topraklar yeni devletimizin sınırları dışında kalmıştır.

Birileri bize geçmişimizi toptan unutturmak istiyor. Biz unutsak da tarih unutmuyor. Karşımızdakiler hiç unutmuyor. Bu ülkenin sınırlarını gönüllü kabul etmiş değiliz. Devlet tarihimiz Cumhurbaşkanlığı forsunda temsil edilen 16 devletin tarihidir. 2500 yıllık tarihimiz var,diyerek sınırlarımızın tartışılmasına yol açacak bir demeç verdi.

'SİZİ DE CEZAEVLERİNE TIKARIZ'

(FETÖ operasyonları) 15 Temmuz'a rağmen samimi bir pişmanlık ortaya koymayan, bildiklerini anlatmayan ne kadar örgüt mensubu varsa asla masum değildir. Türkiye'de ey FETÖ örgütüne mensup olan veya onlarla bağlantısı olanlar, eğer sizler gelip bildiklerinizi anlatmayacak olursanız, kusura bakmayın, sizi nerede bulursak bulalım alır sizi de aynen o cezaevlerine tıkarız.

'İHANETİ AFFEDEBİLİRİM AMA…'

Açık konuşuyorum, ben şahsıma yönelik her türlü saldırıyı, ihaneti affedebilirim ama milletime, ülkeme yönelik hiçbir ihaneti ben şahsen affetmem, görmezden gelmem, üstünü örtme hakkım yoktur.

'DEVLET HATALARI DÜZELTMEYE HAZIR'

O katillerin içerisinden 39 tane ölen var ama benim 241 şehidim, 2 bin 194 gazim var. Şimdi birileri diyor ki 'Bunlara zulmediliyor. Ne zulmü, her şey adaletle götürülüyor. Hatalar, yanlışlar varsa bunları zaten devletimiz her an düzeltmeye hazır. Adalete verdikleri hesap yetmeyecek. Bu ihanet çetesinin tüm ömürleri millete hesap vermekle geçecek.Kaynak: Erdoğan'dan sınırlarımızı tartışmaya açacak açıklama 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR