Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ZEYTİNBURNU'NDA IŞİD OPERASYONU
ZEYTİNBURNU'NDA IŞİD OPERASYONU
Ortaköy'de gece kulübüne saldırı düzenleyen teröristin arama çalışmaları sürerken polis Zeytinburnu'nda bir eve operasyon düzenledi.Yaklaşık 3 saat düzenlenen operasyonda olaya ilişkin herhangi bir şüpheliye rastlanmadı. Polisin çalışmaları sürerken yakında duyulan bir ses üzerine polis ekipleri buraya yöneldi.
2 Ocak 2017, 20:49
 
 
Alınan bir ihbar sonrası Reina saldırganını yakalamak için polis Zeytinburnu'nda bir eve operasyon düzenledi. Kendini binadan aşağı atan bir şüphelinin yaralı olarak yakalandığı bildirildi.
 
Reina'daki terör saldırısını gerçekleştiren kişinin eşkalinin belirlenmesi ve fotoğraflarının basında yer almasının ardından bir ihbarı değerlendiren terörle mücadele ekipleri, Zeytinburnu'nda özel harekatçılar eşliğinde helikopter destekli operasyon yaptı.
 
Operasyon sırasında evdeki bir kişinin evden atlayarak kaçmaya çalıştığı ancak güvenlik güçleri tarafından yaralı şekilde yakalandığı öğrenildi.
 
Pencereden atlayan kişinin kişinin sınır dışı edilmemek için polisten kaçtığı belirtildi. Öte yandan, çevrede yoğun güvenlik önlemi alan polisin, iddia edilen adreste saldırganı bulamadığı öğrenildi.
 
İstanbul Ortaköy'de Reina'ya düzenlenen terör saldırısına ilişkin soruşturmada 12 kişi gözaltına alınmıştı. 39 kişinin ölümü, 65 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan katliamı IŞİD üstlenmişti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR