Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAİN TERÖR BU KEZ İZMİR'DE PATLATTI
HAİN TERÖR BU KEZ İZMİR'DE PATLATTI
İzmir Adliyesi'nin hakim ve savcıların kullandığı C Kapısı önüne mesai çıkışı sırasında bomba yüklü araçla gelen 3 teröristi güvenlik güçleri fark etti. Teröristler fark edilince aracı infilak ettirdi. Patlamanın ardından çıkan çatışmada 2 terörist öldürüldü.
5 Ocak 2017, 15:08

İzmir Adliyesi'nin hakim ve savcıların kullandığı C Kapısı önüne mesai çıkışı sırasında bomba yüklü araçla gelen 3 teröristi güvenlik güçleri fark etti. Teröristler fark edilince bomba yüklü aracı infilak ettirdi. Patlamanın ardından çıkan çatışmada 2 terörist öldürüldü.

image

Saldırıda yaralanan 1 polis memuru 1 adliye katibi şehit oldu.

İzmir Adliyesi'nin hakim ve savcıların kullandığı C Kapısı önüne mesai çıkışı sırasında bomba yüklü araçla gelen 3 teröristi güvenlik güçleri fark etti. Güvenlik güçleri müdahale edince teröristler bomba yüklü aracı infilak ettirdi.

Patlamanın etkisiyle adliyenin yanı sıra iş merkezlerinin de yoğun olduğu bölgedeki binalarda büyük hasar meydana gelirken, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı.

 image

Teröristlerden 2’si olay yerinde öldürüldü, kaçan teröristlerle polisler arasında çatışma bir süre daha devam etti bir terörist hala aranıyor..

 

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ saldırıda 1’i ağır 10 kişinin yaralandığını söyledi. Saldırıda yaralanan 11 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü.  

İzmir Valisi Erol Ayyıldız yaptığı açıklamada "Bir polis ve bir adliye memuru şehit oldu. 5 yaralımız var.Bu teröristler ölü olarak ele geçirilmiştir. Yanlarında iki adet kalaşnikof ayrıca 8 tane fişek olmak üzere, 8 tane de el bombası ele geçirilmiş. Bu hadisenin içimizi acıtan tarafı bu şekilde yapılması. Tedavi gören polis memurlarımız var. Allah onlardan ve diğer polis memurlarından Allah razı olsun. Ulusal basın olarak sizin sağ duyulu davranmanız son derece önemli. Bize bilgilendirme noktasında ne varsa sizinle paylaşacağız. Biraz önce bir araç daha tespit edildi ve patlatıldı. Bütün milletimize baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR