Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAMU-SEN HAYIR SALDIRISINA UĞRADI
KAMU-SEN HAYIR SALDIRISINA UĞRADI
Referandumda 'hayır' diyeceğini söyleyen Kamu-Sen genel merkezine 25 kişilik bir grup tarafından saldırı yapıldı. Genel merkezi basan grup, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'u da tehdit ederek istifa etmesini istedi.
25 Ocak 2017, 08:55
 
 
 
KAMU-SEN Genel merkezini basan grup, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'u da tehdit ederek istifa etmesini istedi.
 
Yeniçağ gazetesinin haberine göre, saldırganlar Türkiye Kamu-Sen'in Ankara'daki genel merkezini basıp önce kapıdaki güvenlik görevlileri ile tartışıp tartakladıktan sonra binaya girdi. Sendikayı basan grubun temsilcileri İsmail Koncuk ile de görüşüp, "istifa et" tehdidinde bulundu.
 
KONCUK: ONLARI DA GÖNDERMİŞLER ANLAŞILAN
 
Saldırı hakkında yorum yapmak istemeyen İsmail Koncuk, "Önemli bir şey yok. Kendini bilmez çocuklar. Demek ki kendi kafalarına göre hareket ediyorlar. Olur, böyle şeyler. Onları da göndermişler anlaşılan. Sıkıntı yok" dedi. Koncuk, istifa tehditleri ile ilgili olarak da, "Beni kim istifaya çağırabilir, beni seçen delegeler. Demokratik yollardan seçilmiş insanız. Seçimle geliriz, seçimle gideriz bunlar doğru şeyler değil" diye konuştu.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR