Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP İÇİNDE HAYIR KAMPANYASI
MHP İÇİNDE HAYIR KAMPANYASI
MHP'li eski yeni vekiller, Ülkü Ocakları eski başkanları Anayasa değişikliği referandumunda partiler üstü bir 'hayır' kampanyası yürütmek için '' Türk Milliyetçileri Hayır diyor '' Organizasyon Komitesi kuruldu.
31 Ocak 2017, 15:43

 

MHP'li eski yeni vekiller, Ülkü Ocakları eski başkanları Anayasa değişikliği referandumunda partiler üstü bir 'hayır' kampanyası yürütmek için '' Türk Milliyetçileri Hayır diyor '' Organizasyon Komitesi kuruldu.

image

Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ, Yusuf Halaçoğlu gibi isimlerin katılımıyla Komite ilk toplantısını dün Ankara’da Milli Düşünce Merkezi’nde yaptı.
Gelecek hafta ikinci kez bir araya gelmeyi planlayan katılımcılar, referandumda ‘hayır’ oyu vermeyi düşünen Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi gibi partilerle de temasa geçecek.
 
MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, dünkü toplantıda komitenin referandum sürecinde yapılacaklara ilişkin görüş alışverişinde bulunduğunu belirterek, bu oluşumun partiler üstü olacağına dikkat çekti.
 
image
 
Halaçoğlu, hayır kampanyasını bir partiyi ya da kişiyi hedef alarak yürütmeyeceklerinin altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü:
“AHayırcılar partiler üstü birleşmek için harekete geçtinayasa değişiklikleri padişahlıkta bile olmayan bir tek adam rejimini getiriyor. Biz tek adam yönetimine karşı demokratik hukuk devletini, kuvvetler ayrılığını savunan herkesi bu oluşumda yer almaya davet edeceğiz. Partiler üstü bir hareket olacak. Ama hayır oyu vereceğini açıklayan Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi gibi partilerle de temasa geçeceğiz. Anayasa değişikliği yürütmeyle birlikte yasama ve yargıyı tek elde topluyor. Bu sistem Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinde var ve kimse mutlu değil. Biz de Türkiye’de buna hayır diyecek herkesle görüşüp ortak ne yapacağımızı planlamak için dün ön bir toplantı yaptık.”
 
GENİŞ TOPLANTI 18 ŞUBAT’TA
Gelecek hafta ikinci kez toplanarak komite yönetiminin belirleneceğini anlatan Halaçoğlu, Başkanlığını eski bakanlardan Sadi Somuncuoğlu’nun yaptığı Milli Düşünce Merkezi’nde bir araya geldiklerini söyledi. Halaçoğlu, 18 Şubat’ta geniş katılımlı bir toplantı yaparak“Hayır” kampanyasını resmi olarak başlatacaklarını açıkladı.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR