Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAYIR DİYEN MHP MUHALEFETİ BÜYÜYOR
HAYIR DİYEN MHP MUHALEFETİ BÜYÜYOR
Türkiye genelinden HAYIR yanlısı ülkücüler, sabah erken saatlerden itibaren 1800 kişilik kültür merkezini doldurdular MHP Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu Bahçeli'ye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''biz milliyetçiliği ayaklarımızın altına aldık '' sözlerini hatırlatarak konuşmasına başladı.
18 Şubat 2017, 11:20
 
 
MHP'li muhalifler, eski yeni vekiller, eski ülkü ocakları başkanlarının oluşturduğu 'Hayır Platformu', Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde buluştu.
 
Salona 'Tek Adama Hayır, Ülkem için Ülküm için Hayır' sloganlarının yer aldığı afişler asıldı. 1800 kişilik salon hıncahınç doldu.
 
Muhalif MHPliler salona sığmadı
 
Saat 13.00'te başlayan toplantı için Türkiye genelinden HAYIR yanlısı ülkücüler, sabah erken saatlerden itibaren 1800 kişilik kültür merkezini doldurdular .
 
Konuşmasına başlayan MHP Kayseri milletvekili  Yusuf Halaçoğlu salondan büyük alkış alarak kürsüye çıktı.
 
Halaçoğlu ilk cümlesinde Bahçeli'ye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Biz milliyetçiliği ayaklarımızın altına aldık '' sözlerini hatırlatarak başladı.
 
image
 
'Türk Milliyetçileri Hayır Diyor' buluşmasına gelen partililer, davul zurna ile karşılandı. Toplantıya katılanlar, aranarak içeri alınırken, toplantı salonunun içinde ve dışında yoğun güvenlik önlemleri alındı.
 
Salonda Mustafa Kemal Atatürk ile MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in fotoğraflarının yer aldığı afiş dikkat çekti.
 
Bir başka afişte ise 'Ülkem için, Ülküm İçin Hayır" yazısı yer aldı
 
KADIN PARTİLİLERİN ELLERİNDE KINA
 
Toplantıda, 'Çırpınırdı Karadeniz' ezgileri eşliğinde Türk bayrakları dalgalandı. Kadın partililerin ellerine kına yaktığı görülürken, program öncesinde de salonda kına dağıtıldı. Toplantı öncesi, halk müziği sanatçıları konser verdi.
 
Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın, Ümit Özdağ'ın geldiği salonda konuşacak tek isim MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu olacak.
 
Toplantı sonunda Türk milliyetçilerinin neden hayır, dediğini anlatan bir bildirge yayınlanacak. 
 
image
 
SAĞ PARTİLER DAVET EDİLDİ
 
Şehir dışından da çok sayıda katılımcının geldiği toplantıya, referandumda hayır diyeceğini açıklayan ya da 'hayır'a yakın duran Demokrat Parti, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, Yurt Partisi, Liberal Demokrat Parti gibi sağ partiler de davet edildi. 
 
ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN KIZI ÇAĞRI TÜRKEŞ DE KATILDI
 
Öte yandan muhalifler Sadi Somuncuoğlu, Meral Akşener, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ,İsmail Ok ve  Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz sunucunun anonsu sonrası alkışlar eşliğinde salona geldi.
 
Muhaliflerin ’Türk Milliyetçileri Hayır Diyor’ buluşmasına MHP’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in kızı Çağrı Türkeş de katıldı.
 
ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ASKERLERİYİZ '' SLOGANLARI SALONU İNLETTİLER 
 
Alparslan Türkeş'in ''Hepinizi teket teker kucaklıyorum'' dediği videosu salonda yayınlandı. Bunun üzerine kalabalık alkışlarla 'Alparslan Türkeş'in askerleriyiz'' diye bağırdı.
 
 15'ER İLDE KONUŞACAKLAR
 
MHP’deki muhalif isimlerden Koray Aydın ve Sinan Oğan ile partiden ihraç edilen Meral Akşener ,Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu bu toplantının ardından Anadolu turuna çıkıp Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için MHP'yi Ak Parti'ye tahsis etmesini anlatıp,tabandan gelen '' Hayır '' sesleri ile buluşacaklar. 
 
Her bir isim birbirinden farklı 15 ile giderek neden 'hayır' denmesi gerektiğini anlatacak. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlere ise biri ayrı yerlerde konuşacak.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR