Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ASIL ŞEREFSİZ SENSİN Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/gundem/30400/asil-serefsiz-sensin

 

ASIL ŞEREFSİZ SENSİN
ASIL ŞEREFSİZ SENSİN
Osmaniye Düziçi Ak Partili belediye başkanı Ökkeş Namlı, belediye çalışanlarına ve toplantıya katılanlara “Oy vermiyorsan, AK Parti’nin ekmeğini yiyorsan haram zehir zıkkım olsun. “Hem ekmeğini yiyip hem hastaneye gidip ondan sonra da ‘Hayır’cıyım demek şerefsizliktir” diye de hakaret etti.
14 Nisan 2017, 09:13

 

Oy vermiyorsa, AK Parti’nin ekmeğini yiyorsa haram zehir zıkkım olsun.

'Evet' gecesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti’li Osmaniye Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, büyük bir skandala imza attı. Namlı, 'hayır' oyu kullanan vatandaşlara 'şerefsiz' diye hitap ederken, 'evet' oyu kullanmayan işçileri de işten atmakla tehdit etti.

ÖKKEŞ NAMLI'NIN KÜFÜR HAKARET KONUŞMASI İÇİN TIKLAYIN

http://www.medyafaresi.com/haber/hayircilar-serefsizdir-diyen-akpli-baskana-fatih-portakaldan-sert-yanit/816762

image

                                     Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı

Toplantıya katılan davetliler ve belediye çalışanları bu kadar ahlaksızlık olmaz,sanki babasının mirasını çalışana dağıtıyor,belediyenin kaynaklarını akrabalarına dağıtıyor diye iddia eden bir grup Düziçi'li '' asıl şerefsiz Ökkeş Namlı'nın kendidir ''  diye tepki gösterdiler

Asıl şerefsiz çalışanına küfür eden kendisidir

image

AK Parti'li Ökkeş Namlı:  “Hem ekmeği yiyip hastaneye gidip, öğlen bir kişilik yerine iki kişilik yemek yemek, ondan sonra da ben hayırcıyım  ülkenin bugünkü durumuna, bize olan saldırılara iç ve dıştan olan saldırılara karşı bunu diyen şerefsizdir, şerefsizdir, şerefsizdir,diyerek büyük bir ahlaksızlığa imza attı.

Ökkeş Namlı, 'hayır' oyu kullanacak belediye çalışanlarını ve sosyal yardım hizmeti alanlarını FETÖ'cü/Apo'cu olmakla itham etti.

Seçimden sonra hiç zannetmeyin ki sizlerin çoluk çocuğu dururken hayır diyenleri ilçe başkanı burada milletvekillerimiz burada onları orada koyarsam namerdim ” dedi.

image

Konuşmasında belediye çalışanlarına seslenen Namlı, “İŞKUR’dan girmiş ‘Hayır’a çalışıyormuş. Çalışamazsın kardeşim!” diyerek işten atma tehdidinde bulundu. Namlı, sözlerini daha da ileri götürerek “Sözümüzü dinleyemeyen ya FETÖ’cü ya APO’cudur” ifadelerini kullandı.

Şeffaf Gazete.com