Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İFTİRA KAMPANYANIZ İLE BOĞULACAKSINIZ
İFTİRA KAMPANYANIZ İLE BOĞULACAKSINIZ
Oya Berberoğlu' "Uzun süredir eşim Enis, kızım Dilara ve son olarak bana yönelik yürütülen iftira kampanyası ile karşı karşıyayız. Bu iftira kampanyası için o kadar alçaldılar ki;
13 Ağustos 2017, 22:18
 
'Yalanlarınızda boğulacaksınız'
 
MALTEPE Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun eşi Oya Berberoğlu, eşi, kızı ve kendisine yönelik bir iftira kampanyası yürütüldüğünü savunarak, "Biz ne casus ne de teröristiz. Alnımız ak, vicdanımız rahat. Sadece yurtsever, erdemli insanlarız.
Enis de, ben de yıllarca büyük bir özveri ile vatanımız, ülkemizin çağdaş geleceği, halkımızın, çocuklarımızın mutluluğu için çalıştık. Ailemize atılan iftiraların tamamının yalan, gerçek dışı ve mesnetsiz olduğu açıktır" dedi. 
 
Oya Berberoğlu'nun 'Kamuoyuna Zorunlu Açıklama' başlıklı açıklaması şöyle: 
 
"Uzun süredir eşim Enis, kızım Dilara ve son olarak bana yönelik yürütülen iftira kampanyası ile karşı karşıyayız.
 
Bu iftira kampanyası için o kadar alçaldılar ki; henüz hiç evlenmemiş kızımızı FETÖ gelini olmakla, katılmadığı bir toplantıya katıldığı ve hatta tutuklandığını dahi ileri sürerek itham ettiler, iftira attılar. İftira niteliğindeki her bir asılsız iddiaya ilişkin gerekli yanıtları açıklamalarımızla verdik ve hukuki adımları attık.
 
Hukuki yollardan hak arayışımız sürmekte ve fakat bu mesnetsiz ithamlara karşı yazılı açıklama yapmam artık zaruri olmuştur. Eşim Enis, hukuksuzca müebbete, iyi halden 25 seneye mahkum edildi, mahkeme sürecinde suç icad edilerek bu cezanın kapısı açıldı. Hakkındaki fezlekede ileri sürülmeyen bir kanun maddesine dayanılarak cezalandırıldı. Anayasa Mahkemesi'nin açık kararı, Anayasa'da açık madde varken tutuklandı. Üst mahkemelerdeki hukuki süreç devam etmekte ve inanıyorum ki tüm bu hukuksuzluklar düzeltilecektir, adaletin er geç tecelli edeceğini biliyorum. 
 
image
 
Hak, hukuk arayışıma, herkes için bağımsız ve tarafsız adalet sisteminin kurulmasına naçizane katkı sunmaya yılmadan devam edeceğim.
 
Bir kez daha belirtmek isterim ki, biz ne casus ne de teröristiz. Alnımız ak, vicdanımız rahat. Sadece yurtsever, erdemli insanlarız. Enis de, ben de yıllarca büyük bir özveri ile vatanımız, ülkemizin çağdaş geleceği, halkımızın, çocuklarımızın mutluluğu için çalıştık. Mesleğimizi doğru yapmak için uğraştık, kişisel tarihlerimiz ortadadır. İsimlerinden dahi söz etmek istemediğim bazı kişi ve medya kuruluşları ise iftira kampanyasını sürdürmekteler, sosyal medya paylaşımları, sözde programlar, yazılar ve haberlerle...
 
Benim CHP Genel Merkezi'ni 'her gün' arayarak 'CHP'yi tehdit ettiğim' vs. gibi iftiraları ile kendi kampanyalarını utanmadan devam ettiriyorlar.
 
Hem çok kızıyorum, hem gülüyorum. Enis'in mahkeme sürecinde verdiği savunma ortadadır, Mahkeme bunu kale almadı. Ailemize atılan iftiraların tamamının yalan, gerçek dışı ve mesnetsiz olduğu açıktır. Medya aracılığı ile ileri sürülen asılsız iddiaların hepsini reddediyor, çamur atanları kınıyorum. Herkesi insafa davet ediyor ve bir kez daha tekrarlıyorum; yalanlarınızda boğulacaksınız. Gazeteci, büyük düşünür Emile Zola'nın bir sözüyle açıklamamı bitirmek isterim: 'Adalet ancak hakikatten, saadet ancak adaletten doğabilir.' Sağduyu, vicdan, dürüstlük ve gerçekçilik...

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR