Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MUĞLA'DA 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
MUĞLA'DA 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.
5 Ekim 2017, 10:29
 
Operasyona ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Örgüt Lazkiye üzerinden Ege ve Akdeniz'e sızıyor" dedi.
 
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5’inin öldürüldüğü, diğer 2’sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.
 
BİNBAŞI YARALANDI
 
Köyceğiz ilçesi Toparlar Şelalesi yakınında, güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada PKK’lı 7 teröristen 5’inin öldürüldüğü, diğer 2’sinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. PKK’lı töreristlerle çıkan çatışmada 1 binbaşı bacağından yaralandı. Yaralı binbaşının tedavi altına alınabilmesi için askeri helikopter sevk edildi. Bölgedeki operasyonun gece başladığı, İzmir’in Bornova İlçesindeki 2. Jandarma Komando Tugayı’ndan ve polis özel harekat biriminden destek kuvvet gönderildiği belirtildi. (DHA)

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR