Güzel ülkemiz için yazıyoruz - KAPIMA DAYANDILAR TEHDİT ETTİLER Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/gundem/31408/kapima-dayandilar-tehdit-ettiler

 

KAPIMA DAYANDILAR TEHDİT ETTİLER
KAPIMA DAYANDILAR TEHDİT ETTİLER
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un istifası şok suçlama ile gerçekleşti.. Büyük kırgınlığı ekranlara yansıyan Uğur başkanlığın yanı sıra AKP'den de istifa etti.
30 Ekim 2017, 22:16
 
İstifası istenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur hem AKP’den hem de belediye başkanlığı görevinden istifa etti.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanları arasında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, düzenlediği basın toplantısında konuştu.
 
Ahmet Edip Uğur hem AKP’den hem de belediye başkanlığı görevinden istifa etti.
 
İşte Ahmet Edip Uğur’un açıklamalarından satır başları…
 
Demokrasinin ağrızalı olduğu ortamda siyasetin nefes alması mümkün değildir.
 
Kendi adıma şunu söylemeliyim. Yolsuzluğunuz yok usulsüzlüğünüz yok FETÖ bağlantınız yok ailenize evinize kadar ulaşan tehdide varan müdahaleler var. AK parti’de siyaset yapma imkanımız maalesef ortadan kaldırılmıştır. Gelinen bu durumda partimden ve belediye başkanlığı görevimden ayrılma noktasında bulunumaktayım.
 
İletişim çağında Ankara ile istişare kanalları sağlıklı işlememektedir.Partimden ve başkanlık görevlerimden istifa ediyorum.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Pazartesi günü istifa edecek’ dediği Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ‘aileme kadar tehdit edildim’ dediği açıklamasında hem belediye başkanlığından hem de AKP’den istifa etti. Daha önceki başkanların istifa açıklamalarını canlı olarak yayınlayan, CNN Türk, Habertürk ve NTV gibi kanallarının, Edip Uğur’un açıklamasını canlı vermemesi dikkat çekti.