Güzel ülkemiz için yazıyoruz - AFRİN HAREKATI ŞEHİTLERİ İÇİMİZİ YAKIYOR Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/gundem/32063/afrin-harekati-sehitleri-icimizi-yakiyor

 

AFRİN HAREKATI ŞEHİTLERİ İÇİMİZİ YAKIYOR
AFRİN HAREKATI ŞEHİTLERİ İÇİMİZİ YAKIYOR
11 askerin şehit olduğu Zeytin Dalı Harekâtı'nın 23. gününde bir acı haber daha geldi. TSK'dan yapılan açıklamada bir kahraman askerimizin daha şehit oldu belirtildi. Şehit olan 12 askerin 9'unun aynı birlikten olduğu ortaya çıktı
11 Şubat 2018, 20:21
 
Dün 11 askerin şehit olduğu Zeytin Dalı Harekâtı'nın 23. gününde bir acı haber daha geldi. TSK'dan yapılan açıklamada bir kahraman askerimizin daha şehit oldu belirtildi.
 
Şehit olan 12 askerin 9'unun aynı birlikten olduğu ortaya çıktı
 
Hainlere yönelik Afrin'de başlatılan Zeytin Dalı Harekatı hız kesmeden devam ediyor. Ancak maalesef operasyonun 22. gününde acı haberler peş peşe gelmeye devam ediyor.
 
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan açıklamada “Afrin bölgesinde devam eden operasyonlarda PKK/KCK/PYD-YPG ve IŞİD terör örgütü unsurlarıyla çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.” denildi.
 
image
 
ŞEHİT ASKERLERİN 9’U AYNI BİRLİKTEN
Suriye’nin Afrin kentinde sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’nda dünden bu yana  şehit olan 12 askerden 9’unun aynı birlikte görev yaptığı ortaya çıktı. 25 Ocak tarihinde, şehit askerlerin de aralarında bulunduğu 208 komando, Tatvan 10’uncu Komando Tugay Komutanlığı Sorgun Kışlası’ndan törenle uğurlanmıştı.
 
Zeytin Dalı Harekatı’nın 22’nci gününde, dün, ikisi düşürülen helikopterde, 9’u çatışmada 12 asker şehit oldu.
 
Helikopterdeki Kara Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman (32) ile Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut (29) olay yerinde şehit oldu.
 
Tüm Türkiye yasa boğulurken bu sabah gelen acı haberler ile sayı 12’ye yükseldi.  Dün şehit düşen askerlerden 9’unun Tatvan 10'uncu Komando Tugay Komutanlığı’nda görev yaptığı ortaya çıktı.
Şehit askerler Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş, uzman çavuşlar Oğuz Can Ekiz, Enes Sarıaslan, Halis Koca, Burak Akalın, Serdar Ege, Hüseyin Şahin, Koray Karaca ve Uzman Onbaşı Hamza Karacaoğlu’nun da aralarında bulunduğu 208 komando, 25 Ocak günü ailelerinin de katıldığı törenle bölgeye uğurlanmıştı.