Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ARAP DÜNYASI İLE ARAMIZ AÇILIYOR
ARAP DÜNYASI İLE ARAMIZ AÇILIYOR
Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye: Arap dünyasında rejim değişikliği planlayan örgütlerle işbirliği yapıyorlar suçlaması geldi.
10 Mart 2018, 20:07
 
Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman da Mısırlı gazetecilere yaptığı açıklamada, ''İran, Türkiye ve terörist gruplar çağımızın şer üçgeni. Erdoğan'ın yönettiği Osmanlılar, Müslüman Kardeşleri de kullanarak halifeliği yeniden tesis etmek istiyor'' dediği ifadelerini kullanmasının hemen akabinde bir Türkiye iddiası daha geldi.
 
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri'nden Sorumlu Devlet Bakanı Enver Gargaş, Türkiye'nin Arap ülkelerinin bağımsızlığına saygı duymadığını ve Arap dünyasında rejim değişikliği planlayan örgütlerle işbirliği yaptığını iddia etti. 
 
Twitter'da açıklama yapan Gargaş, "Türkiye ve Arap ilişkilerinin en iyi seviyede olmadığını görmek güç değil. Ankara, Arap bağımsızlığını hesaba katarak komşularıyla mantıklı ve akıllıca bir ilişki kurmalı" ifadesini kullandı.
 
"Arap dünyası komşuları tarafından yönetilmeyecek ve şimdiki durum kalıcı olmayacak" diyen Gargaş, Türkiye'nin Arap dünyasında rejim değişikliği planlayan örgütlerle işbirliği kurduğunu iddia etti. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR