Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİTİNG DEĞİL İCRAAT YAPIN
MİTİNG DEĞİL İCRAAT YAPIN
İktidarın dış politikada ‘şaşkın ördek' gibi olduğunu söyleyen Karamollaoğlu "Nereye gideceklerini, problemleri nasıl yapacaklarını bilmiyorlar,dedi.
15 Mayıs 2018, 19:47
 
Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Ankara'da partisinin milletvekili adaylarıyla yaptığı toplantıda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Filistin için miting yapma kararına tepki gösterdi.
 
İktidarın dış politikada ‘şaşkın ördek' gibi olduğunu söyleyen Karamollaoğlu "Nereye gideceklerini, problemleri nasıl yapacaklarını bilmiyorlar. Manifesto yayınlıyorlar. Kime karşı? Kendilerine karşı…" şeklinde konuştu.
 
'İKTİDARLAR MİTİNG TERTİP ETMEZ, İCRAAT YAPAR'
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yenikapı'da Filistin için miting yapma kararı alması üzerine kendi mitinglerini iptal ettiğini söyleyen Karamollaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Miting tertip ediyorlar. Kime karşı Allah aşkına? Biz bir miting tertiplemeye karar vermiştik ama siz buna karar verince biz bundan vazgeçtik. İktidarlar miting tertip etmez, iktidarlar icraat yapar."
 
'BUGÜNE KADAR İSRAİL'İN ÖNÜNÜ AÇAN ONLARCA KARAR ALDINIZ
 
Karamollaoğlu, Türkiye ile İsrail enerji bakanlarının iki gün önce yaptıkları enerji işbirliği anlaşmasına değinerek şunları kaydetti: "Daha iki gün önce hükümetin enerjiden sorumlu bakanı İsrail ile olan münasebetleri geliştirecek bir anlaşmayı imzaladı mı imzalamadı mı? Onu söyleyin. Siz o anlaşmayı rafa kaldıracak mısınız? İsrail'in bugüne kadar önünü açan onlarca karar aldınız, hanginizi sonlandıracaksınız… Çıkıp miting yapacaksınız, kargalar güler ya!"

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR