Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAHÇELİ'NİN AF İSTEĞİ KABUL GÖRMEDİ
BAHÇELİ'NİN AF İSTEĞİ KABUL GÖRMEDİ
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, ‘bayramdan önce bir af' için çalıştıklarını açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önerisine, "af gündemimizde değildir" cevabını verdi.
2 Haziran 2018, 11:22
 
MHP lideri Bahçeli'den tartışma yaratan af çıkışıyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Bahçeli, cezaevinde yakınları bulunan aileleri parti genel merkezinde kabul etti.
 
Af talebini yineleyen Bahçeli, "Ramazan Bayramı öncesinde mevcut siyasi iktidar bir adım atarsa o bakımdan biz elden gelen gayreti gösteriyoruz. Konuyu istismar etmiyoruz. Bunları biz geçmiş dönemlerde de yaşadık. Çok sayıda af çıkmıştır. Bu defa da böyle bir affın yeni bir cumhuriyet hükümeti sisteminin oluşturduğu dönemde bütün siyasi partilerin desteğiyle çıkmasında yarar vardır diye düşünüyorum" diye konuştu.
 
image
 
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, memleketi Gaziantep'te Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından hazırlanan Yerel Medya Soruyor programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin af çağrısına cevap verdi.
 
Bahçeli'nin 235 bini bulan mahkum ve tutuklu olduğunu hatırlatarak, Ramazan ayı öncesinde hükumetten af konusunda çalışma yapılması önerisi ile ilgili soruya cevap veren Gül,  "Tam süre bitti derken, süreyi taşacak kocaman bir soru Arif beyden geldi" dedi.
 
Gül daha sonra ise cevap verdiği soru ile ilgili, "Şu an için bir af gündemde değildir. Hükumetimizin gündeminde şu an için yoktur" cevabını verdi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR