Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL'DA YAĞMUR PANİĞİ
İSTANBUL'DA YAĞMUR PANİĞİ
İstanbul'da bazı bölgelerde yağmurla birlikte dolu etkili oluyor. Meteorolojinin uyarısının ardından İstanbul'da beklenen yağmur başladı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar duraklara sığındı.
9 Eylül 2018, 02:16
 
İstanbul'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Taksim'de vatandaşlar aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalnırken Zeytinburnun'da otoparkı su bastı.
 
Esenler'de metro çıkışını su bastı, mahsur kalanlar suyun içinde yürüdü.
 
İstanbul'da bazı bölgelerde yağmurla birlikte dolu etkili oluyor. Meteorolojinin uyarısının ardından İstanbul'da beklenen yağmur başladı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar duraklara sığındı. Yağmurla birlikte bazı bölgelerde dolu yağışı da etkili oldu. Bazı sürücüler köprü altlarına sığınırken bazıları da araçlarının üzerine battaniye örttü. Bayrampaşa Alt geçidini su bastı. Alt geçit trafiğe kapatıldı. Davutpaşa-Otogar yolunda İETT otobüsünü su bastı. Yolcular kenarlıklara çıkarak sudan korunmaya çalıştı.
 
image
 
TAKSİM'DE YAĞMUR
 
Meteorolojinin uyarısının ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağış başladı. Taksim Meydanı'nda yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar zor anlar yaşadı. Ellerindeki poşetlerle ıslanmamaya çalışan vatandaşlar kafelere sığındı.
 
ZEYTİNBURNU'NDA OTOPARKI SU BASTI
 
Zeytinburnu'nda baskın yağış nedeniyle onlarca araç mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri su tahliye çalışması başlattı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından su tahliye edildi. 
 
image
 
METRO ÇIKIŞINI SU BASTI, MAHSUR KALANLAR SUYUN İÇİNDE YÜRÜDÜ
 
Sağanak yağmur nedeniyle Esenler Terazidere Metro İstasyonunun çıkışını su bastı. Rögarlardan geri tepen su nedeniyle cadde yaya ve araç trafiğine kapandı. Araçlar suyun içinde kaldı. Bazı sürücüler araçlarından çıkarak suyun içinde yürüdü. Metrodan çıkmak isteyenler de tahtaların üzerinden yürümek zorunda kaldı. Su baskını nedeniyle kazalar da meydana geldi. 
 
DENİZDEKİ DURUM
 
Meteorolojinin uyarısının ardından İstanbul’da beklenen yağmur denizde de etkili oldu. Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy ve Zeytinburnu’nun yanı sıra Topkapı’dan Yenikapı, Eminönü’ne kadar uzanan sahil şeridinde etkili olan sağanak yağmur, denizde de etkili oldu. Denize açılan tekneler şiddetli yağmur ve yüksek dalgaların arasında yol almaya çalıştı.
 
BAZI KESİMLERE YAĞIŞ DÜŞMEDİ
 
İstanbul’un birçok kesiminde etkili olan yağışa rağmen, hiç yağış düşmeyen yerler de oldu. Emirgan ve çevresinde hiç yağış görülmezken, sahil balık avlayanlar sıcak havanın etkisiyle dolaşanlar ve evlilik fotoğrafları çektiren gelin ve damatlarla doldu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR