Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KARTAL'DA ÖLÜ SAYISI YÜKSELİYOR
KARTAL'DA ÖLÜ SAYISI YÜKSELİYOR
Saat 22.50 sıralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, enkazdan bir kişinin daha cesedine ulaşıldığını açıkladı. Hayatını kaybedenlerin sayısı 11’e yükseldi.
7 Şubat 2019, 21:19

 

Kartal'daki çöken binayla ilgili son dakika gelişmeleri anlatan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "3 tane cansız bedene daha ulaştığımızı söylemek istiyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 6'ya ulaştı. Yaralı sayımız 13" dedi.

Ali Yerlikaya, kriz merkezinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, arama kurtarma çalışmalarının AFAD’ın koordinesinde son hızla devam ettiğini, sabah saatlerinde 5 yaşındaki Azra Havva Tekgöz’ün yaralı olarak kurtarıldığını hatırlattı.

image

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu da enkaz altında halen kaç kişi olduğunu söylemenin mümkün ve doğru olmadığını belirterek, “Belli bir kattayız demek de doğru değil? Farklı usuller kullanarak AFAD, Jandarma Arama Kurtarma diğer itfaiye ekipleriyle ortak, uyum içinde devam ediyoruz.” dedi.

İstanbul Valiliği, enkazda yapılan arama kurtarma çalışmalarında saat 19.15 itibarıyla 4 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını, böylelikle yaşamını yitirenlerin sayısının 10'a yükseldiğini bildirdi. image

Saat 22.50 sıralarında kameralar karşısına geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, enkazdan bir kişinin daha cesedine ulaşıldığını açıkladı. Hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e yükseldi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR