Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YOLLAR MEYDANLAR KADINLARA KAPATILDI
YOLLAR MEYDANLAR KADINLARA KAPATILDI
Bu akşam 8 Mart Feminist Gece Yürüyüşü için kadınların buluşma noktası olan İstiklal Caddesi’nin giriş çıkışları, ara sokakları, bağlantı yolları bariyerler çekilerek yayalara kapatıldı.
8 Mart 2019, 16:09
 
Feministlerin 2003 yılından beri her sene İstiklal Caddesi’nde düzenlediği “Feminist Gece Yürüyüşü bu yıl da 8 Mart Cuma günü saat 19:30'da Fransız Kültür Merkezi Önü'nde başlayacaktı fakat Polis yine kadın korkusu ile İstiklal caddesini yürüyüş trafiğine kapattı
 
image
 
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle İstiklal Caddesi üzerinde kadınların yürüyüş düzenleyeceği çağrıları üzerine Taksim'de geniş güvenlik önlemleri alındı.Taksim Metro İstasyonu giriş ve çıkışlara kapatıldı. Taksim ve İstiklal Caddesi’ne çıkan yollarda polis yoğun güvenlik önlemi aldı.
 
image
 
Çevik kuvvet ekipleri de Gezi Parkı’nda bekletiliyor. Özel harekat polislerinin de bazı binaların çatılarında bekletildiği görüldü.
 
Polis, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddet Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde de kadınların yürümesini engellemiş ve biber gazı ile dağıtmıştı

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR