Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BU KADAR KİN NEDEN ?
BU KADAR KİN  NEDEN ?
Kocaeli, Gebze Cezaevi önünde açlık grevinde olan çocukları için nöbet tutan annelere polis çok sert şekilde müdahale etmiş ve görüntüler kamuoyunda tepkilere neden olmuştu. Kocaeli Valiliği, eylem yapmak isteyenlere müdahale edilmesiyle ilgili olarak, "yetki ve maksadını aşan güvenlik görevlileri" hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.
20 Nisan 2019, 23:00
 
 
Kocaeli Valiliği, Gebze M Tipi Kadın Kapalı Cezaevi önünde açlık grevinde olan çocukları için nöbette olan annelere, polisin sert müdahalesi hakkında açıklama yaptı. Valilik, eyleme müdahale sırasında yetki ve maksadını aşan güvenlik görevlileri hakkında gerekli soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.
 
Kocaeli Valiliği, Gebze ilçesinde bulunan Gebze M Tipi Kadın Kapalı Cezaevi önünde eyleme müdahale sırasında yetki ve maksadını aşan güvenlik görevlileri hakkında gerekli soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.
 
Gebze M Tipi Kadın Kapalı Cezaevi önünde açlık grevinde olan çocukları için 12 gün önce nöbet başlatan anneler, dün de eylemleri sürdürmüştü. Güvenlik görevlileri, cezaevi önünde oturma eylemi ailelere 'Eylemlerinizi sonlandırın' çağrısı yapmıştı. Daha sonra çağrıya uymayan ailelere, polis sert müdahalede bulunmuştu. Polislerin, coplu müdahalesi sosyal medyada büyük tepkiye neden olmuştu.
 
HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın Gebze'de açlık grevinde olan çocukları için nöbette olan annelere polisin copla iterek müdahale etmesini meclis gündemine taşıma kararının ardından, konuya ilişkin Kocaeli Valiliği tarafından açıklama yapıldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR