Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KIYTIRIKTAN KARAR !
KIYTIRIKTAN KARAR !
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu AB'nin Türkiye'ye yaptırım kararıyla ilgili "Aldıkları kararların uygulanmasının da mümkün olmadığını kendileri de biliyorlar ' dedi.. .
16 Temmuz 2019, 09:10
 
Bakan Çavuşoğlu’ndan AB’nin yaptırım kararına flaş yorum
 
Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki doğalgaz sondaj çalışmaları nedeniyle Ankara'ya yaptırım kararı aldı.
 
Bu karara bugün Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Üsküp'te yanıt verdi. Uluslararası ajansların son dakika gelişmesi şeklinde paylaştığı açıklamada Çavuşoğlu, "Ciddiye almaya gerek yok, basit şeyler" dedi.
 
Çavuşoğlu, "Uygulamanın mümkün olmadığını kendileri de biliyor. Rum Kesimi'ni tatmin etmek için kıytırıktan karar almak zorunda kaldılar" dedi.
 
image
 
AB'DEN TÜRKİYE'YE YAPTIRIM KARARI
 
Çok da ciddiye almaya gerek yok. Bankaya tavsiye vermesi AB'nin başka bir çelişkisi. AB'nin bize ihtiyacı var. Aldıkları kararların uygulanmasının da mümkün olmadığını kendileri de biliyor. Rum kesimini tatmin etmek için kıytırıktan kararlar almak durumda kaldılar. Sorun Kıbrıs Türk halklarının ada etrafındaki haklarının garanti altına alınmamasıdır. Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerimizi artıracağız. 3 gemimiz bölgede. 4. gemiyi de kısa sürede göndereceğiz.
 
''RUM KESİMİ AB'Yİ ARKASINA ALMASIN''
 
Türkiye'ye yönelik böyle kararlar alırsanız faaliyetlerimizi artıracağız. Doğu Akdeniz'de üç gemimiz var, dördüncü gemiyi de göndereceğiz. Rum kesimi de AB'yi arkasına almasın. Rum kesimini muhatabı KKTC'dir. Bir an önce akıllarını başlarına alsınlar

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR