Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇOCUK KATİLİ PEDOFİLİ'DEN YARGILANMIŞ
ÇOCUK KATİLİ PEDOFİLİ'DEN YARGILANMIŞ
Adıyaman'da 13 yaşındaki çocuğu öldüren katil Murat Çekiç'in daha önce de çocuk istismarından yargılandığı ancak serbest bırakıldığı ortaya çıktı.
6 Ağustos 2019, 14:54
 
 
Adıyaman'da 13 yaşındaki Hüseyin Nasullah Çelik'i bıçaklayarak öldüren sapık cani  Murat Çekiç'in (36), 2013 ve 2017 yıllarında, "çocuğa yönelik cinsel istismar" suçundan yargılandığı, 2 davadan birinde verilen 10 aylık mahkumiyet kararının ise üst mahkemede bozularak beraat ettirildiği ortaya çıktı.
 
 13 yaşındaki Hüseyin Nasullah Çelik doğum günü olan 31 Temmuz'da Esentepe Mahallesi'ndeki evinden çıktı ancak bir daha dönmedi.
 
Aile, tüm aramalarına rağmen 6'ncı sınıf öğrencisi çocuklarını bulamayınca kayıp ihbarında bulundu. Polis, bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarında yaptıkları inceleme ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda çocuğun son olarak aynı mahallede yaşayan Murat Çekiç ile görüldüğünü belirledi. Murat Çekiç'in, Hüseyin'in kaybolmasının ardından Antalya’ya gittiği tespit edildi. Murat Çekiç, Antalya'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan Murat Çekiç, ilk ifadesinde Hüseyin Nasullah Çelik’i öldürdüğünü itiraf ederek, çocuğun cansız bedenini Kömür Beldesi'ne bağlı Bölükyaya köyü yakınlarında yol kenarına attığını söyledi. Jandarma, şüphelinin söylediği yerde çocuğun cansız bedenini buldu.
image
 
DAHA ÖNCE 2 KEZ PEDOFİLİ SUÇUNDAN MAHKEMEYE ÇIKMIŞ
 
Murat Çekiç, Antalya İl Emniyet Müdürlüğündeki ilk ifadesinin ardından Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Güvenlik gerekçesiyle mahkemeye çıkartılmadan tutuklanan Çekiç'in 2013 ve 2017 yıllarında "çocuğa yönelik cinsel istismar" Pedofili suçundan yargılandığı ortaya çıktı.
 
VERİLEN CEZA ÜST MAHKEMEDE BOZULDU
Murat Çekiç, 2013 yılında Bahçecik Mahallesi'nde 8 yaşındaki bir kız çocuğunu zorla otomobile bindirerek cinsel istismarda bulundu. Yakalandıktan sonra adliyeye sevk edilen Murat Ç. tutuksuz yargılandı.
 
2017 yılında da Yeni Mahalle'de 16 yaşındaki 2 kız çocuğunu istismar ettiği için yakalanan Murat Çekiç, bu suçtan yargılandığı Asliye Ceza Mahkemesinde 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak kararı temyiz etti. Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi, yerel mahkemenin kararını bozarak Çekiç'i beraat ettirdi. Adaletin gözünün bu kadar flu baktığı bakıtığı sapık sonunda bir çocuğun canını aldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR