Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ESAD '' TÜRKLER KARDEŞ TOPLUMUMUZ ''
ESAD '' TÜRKLER KARDEŞ TOPLUMUMUZ ''
Suriye Devlet Başkanı Esad, Erdoğan-Putin görüşmesi öncesi yaptığı değerlendirmede Türkiye ve Suriye halklarının yakınlığına dikkat çekti ve "Türkler bizim kardeş toplumumuz. Türklere soruyorum: Suriye ile sorununuz nedir?" dedi.
4 Mart 2020, 20:48
 
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’la Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında yarın Moskova'da yapılacak görüşme öncesi değerlendirmelerde bulundu.
 
Russia 24 haber kanalına özel röportaj veren Esad "Türkler bizim kardeş toplumumuz. Türklere soruyorum: Suriye ile sorununuz nedir?" dedi.
 
Suriye'nin hiçbir zaman Türkiye'ye yönelik düşmanca bir tavır takınmadığını ifade eden Esad "Türk vatandaşlarının ölmesini gerektirecek sorun nedir?" sorusunu yöneltti ve şunları dedi:
 
"Türk-Suriyeli evlilikleri var, aileler var. Suriye ve Türkiye'nin ortak çıkarları var. Türkiye'de çok sayıda Suriye kökenli insan var, Suriye'de ise çok sayıda Türk kökenli insan var. Karşılıklı kültür alışverişi tarihe dayanıyor. Bu nedenle onlarla bizim aramızda ciddi anlaşmazlıkların olması mantıklı değil." 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR