Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TAKSİ PLAKASI BARONLARINA AÇIK UYARI !
TAKSİ PLAKASI BARONLARINA AÇIK UYARI !
İmamoğlu, “İstanbul halkının, taksi ihtiyacı olup olmadığına karar verecek makam, Bağcılar Oto Galerisi’ndeki birkaç taksi galericisi değildir. Sakın bizi başka şeylerle tehdit etmeye çalışmasınlar. Plaka fiyatları ile geçim sağlayan rantçılara bu süreci kurban etmeyiz, ettirmeyiz”
17 Haziran 2020, 14:25

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında kente 5 bin yeni taksi kazandıracaklarını açıklamasının ardından başlayan tartışmalara yanıt verdi.

İmamoğlu, “İstanbul halkının, taksi ihtiyacı olup olmadığına karar verecek makam, Bağcılar Oto Galerisi’ndeki birkaç taksi galericisi değildir. Sakın bizi başka şeylerle tehdit etmeye çalışmasınlar. Plaka fiyatları ile geçim sağlayan rantçılara bu süreci kurban etmeyiz, ettirmeyiz” dedi.

aksici esnafı ile meslek odalarıyla bu konuyu tartışarak süreci yürüteceklerini belirten İmamoğlu, “Neyi konuşmadık ki bunu konuşmayacağız; elbette konuşacağız. Ama hiç kimse, sadece ve sadece kendi çıkarı üzerinden hareketle bizi kısıtlamaya kalkmasın.
 
İBB, İstanbul’un 16 milyon insanını temsil eder ve ona göre hareket eder. Yani İstanbul halkının, taksi ihtiyacı olup olmadığına karar verecek makam, Bağcılar Oto Galerisi'ndeki birkaç taksi galericisi değildir. Bunun bir kere altını çizelim. Sakın bizi başka şeylerle tehdit etmeye çalışmasınlar” diye konuştu.

Bağcılar Oto Center'de plaka alım-satımı yapan  esnaf, İmamoğlu'nun söylemlerinin ardından "Şu an her şey hazırlansa da esnaf bunun yürütmesini durdurur. Esnaf eski esnaf değil. Anında İstanbul'u kilitler." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR