Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALBAYRAK AİLESİNE SALDIRIDA TUTUKLAMA
ALBAYRAK AİLESİNE SALDIRIDA TUTUKLAMA
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dördüncü kez baba olma sevinci yaşarken, sosyal medyada ahlaksız paylaşım yapan ve polis ekiplerince gözaltına alınan Ercan Bozdağ hakkında yeni gelişme yaşandı.Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ercan Bozdağ'ın Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Şüpheli, polis ekiplerince adliyeye götürüldü ve nöbetçi mahkemece tutuklandı..
1 Temmuz 2020, 19:38
 
Esra-Berat Albayrak çiftinin yeni doğan çocuğuyla ilgili sosyal medyada yapılan bazı yorumlar tepki çekerken, savcılık  da soruşturma başlattı.
 
Mersin’de Ercan Bozdağ adlı bir kişi tutuklandı.
 
Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada 19 ayrı hesabı yöneten 11 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bu 11 kişiden 4’ünün serbest bırakıldığını açıkladı.
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve çocuğu ile ilgili sosyal medyadan hakaret içerikli paylaşım yapanların gözaltına alındığını duyurduktan sonra tutuklandığı haberine ulaşıldı.
 
        image.
 
Soylu, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, şu açıklamayı yaptı:
 
“Aile, anne, eş, çocuk duygusundan yoksun şeytanlaşmışlar, sabaha kadar savcı ve polisler marifetiyle gözaltına alındı. Sosyal medya hesaplarının bir bölümünün yurt dışından ve FETÖ’cü olması yine tespitimiz. Söz, çocuklara böyle kirli bir dünya bırakmayacağız.”
 
MERSİN’DE GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
 
Mersin’de, Bakan Berat Albayrak’ın 4’üncü kez baba olduğuna yönelik Twitter’da paylaşılan haberin altına hakaret içerikli yorum yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
 
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ercan Bozdağ'ın Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Şüpheli, polis ekiplerince adliyeye götürüldü.
 
E.Bozdağ, savcılıktaki sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR