Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BÖYLE ASKER OLMAZ OLSUN !
BÖYLE ASKER OLMAZ OLSUN !
Mürtecilerin Türk Ordusu içerisinde yuvalanması, ülkemizi ve ulusal güvenliğimizi açıktan tehdit etmektedir. Rafi Hasan Ceran isimli şuursuz derhal Türk Ordusundan atılıp sonsuza kadar görevinden el çektirilmelidir.
2 Temmuz 2020, 22:51
 
 
Kars Arpaçay Doğruyol Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görev yapan Rafi Ceran isimli bir astsubay yaptığı haince paylaşımlarla olmaz olsun böyle asker dedirtti.
 
Facebook’ta Atatürk videolarına yorum yapan jandarma astsubay Rafi Hasan Ceran'ın, Mustafa Kemal Atatürk için 'İngiliz ajanı' demesine tepki yağdı.
 
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk için "Büyük İngiliz projesi" dedi.
 
TSK personeli olan anca bir hainin aklındaki lafları kusan  Rafi Ceran kendisiyle tartışanlara Atatürk'ü Koruma Kanunu kaldırıldıktan sonra tartışabileceğini söyleyerek söylediği aşağılık sözlerin arkasında olduğunu gösterdi.
 
                   image
 
BU HAİN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNDEN İHRAÇ EDİLMELİ
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e İngiliz ajanı iftirasında bulunarak ülkenin kurucu önderine dil uzatan bu hastalıklı zihniyetin TSK da görev yapması tüm Türk halkını derinden yaralamıştır.
 
Kars  Arpaçay ilçe jandarma komutanlığı emrinde görev yapan astsubay Rafi Hasan Ceran'ın açığa alındığını soruşturulduğunu öğrendik Bu hastalıklı zihniyetin Atatürk'ün kurduğu ordudaki görevinden tamamen  ihraç edilmesini istiyoruz. 
 
Ülkemizin ulu önderine iftira atmak kimsenin haddine değildir ve Türk milleti olarak bu hayasız iftiraya tahammülümüz yoktur.
 
AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU İLE İLGİLİ HAKARET  PAYLAŞIMLARI YAPMIŞ
 
Rafi Ceran'ın profilinde ayrıca ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'le ilgili hakaret içeren paylaşımlarda bulunduğu görüldü.
 
DEVLET BÜYÜKLERİNE HAKARETTEN SORUŞTURMA AÇILDI
Kars Valiliğinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Rafi Hasan Ceran'ın sosyal medya hesabından devlet büyükleri aleyhine ve görev alanı dışında yapmış olduğu paylaşımlarla ilgili olarak hakkında disiplin soruşturması başlatılmış olup soruşturmanın selameti açısından 2 Temmuz 2020 günü görevden uzaklaştırılmıştır."
 

TÜRK ORDUSU, İRTİCANIN YUVASI OLAMAZ!

Atatürkçü Düşünce Derneği Kadıköy Şubesi zehir zemberek bir açıklama yaparak  Astsubay Rafi Hasan Ceran'ın Türk Ordusundan acilen ve temelli uzaklaştırılmasını istedi.

 

 

'' Mürtecilerin Türk Ordusu içerisinde yuvalanması, ülkemizi ve ulusal güvenliğimizi açıktan tehdit etmektedir. Rafi Ceran isimli mürteciye derhal görevinden el çektirilmelidir.''

image
 
Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR