Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL SALGIN TOPLANTISINA TEPKİ
İSTANBUL SALGIN TOPLANTISINA TEPKİ
Sağlık Bakanı 'İstanbul'da salgın' toplantısına İmamoğlu'nu çağırmadı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu toplantıyı Bakan Koca'nın asttığı Tweet'ten öğrendi.
22 Ekim 2020, 21:45
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Coronavirus salgınının İstanbul'daki seyrini görüşmek için Vali Ali Yerlikaya ve Emniyet Müdürü Zafer Aktaş başta olmak üzere il sağlık müdürü, başhekimler ve saha koordinatörleriyle bir araya geldi. Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çağrılmayınca CHP'liler tepki gösterdi.
 
İmamoğlu'nun toplantıyı bakanın Tweet'inden öğrendiğini belirten CHP'liler, "İBB olmazsa felaket olur. İstanbullular bu suikast gibi aymazlığı unutmaz" diye tepki gösterdi.  
 
Bakan Koca'ya toplantıda İBB Başkanı İmamoğlu'nun neden olmadığını soran CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Siz devlet yönetimini beş taş oyunu mu sandınız? İBB olmazsa felaket olur. İstanbullular bu suikast gibi aymazlığı unutmaz. Ayıp. Günah. Bu ne kibir?" diyerek tepki gösterdi. 
 
'İMAMOĞLU, TOPLANTIYI BU TWEETTEN ÖĞRENDİ'
 
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun toplantıyı Bakan Koca'nın yaptığı paylaşımdan sonra haberinin olduğunu belirtti:
 
İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, toplantıyı bu tweetten öğrendi. İstanbul'u ilgilendiren bir toplantıya belediye başkanı neden çağrılmıyor?"
 
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Parti Meclisi Üyesi Deniz Demir de Bakan Koca, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmadan" dedi. 
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'daki toplantıyı sosyal medya hesabından şöyle duyurmuştu: 
 
"İstanbul Valisi sayın Ali Yerlikaya, İl Emniyet Müdürü sayın Zafer Aktaş, bakan yardımcılarımız, il sağlık müdürümüz, saha koordinatörlerimiz ve başhekimlerimizle birlikte, salgının İstanbul’daki seyrini masaya yatırdık. Devam eden artışa karşı alınacak tedbirleri kararlaştırdık."

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR