Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SURİYE'YE SAVAŞMADAN KAYBETTİK !
SURİYE'YE SAVAŞMADAN KAYBETTİK !
Ünlü gazeteci ve medya kuruluşu yöneticisi Fatih Altaylı isyan etti. Türkiye’de yaşayan Suriyelilere tanınan imkanları ve Suriyelilerin sokağa çıkma yasağından muaf olmalarına tepki gösteren Fatih Altaylı, “Türkiye’yi Suriye’ye savaşsız kaybettik” ifadelerini kullandı.
16 Aralık 2020, 14:43
 
 
Gazeteci Fatih Altaylı Habertürk ekranlarında yayınlanan 'TekeTek' adlı programda çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
 
Suriyeli mültecilerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Altaylı, " Türkiye'nin sahibi onlar, biz misafir gibiyiz. Yakında bizi atacaklar buradan, öyle bir hal var" dedi.
 
"TÜRKİYE'Yİ SURİYE'YE SAVAŞSIZ KAYBETTİK"
 
Açıklamalarına devam eden Altaylı, "Son derece özgürler, hiçbir yükümlülükleri yok, hesap verme durumları yok, yasaklar onları bağlamıyor bizi bağlıyor. Açık söylemek gerekirse Türkiye'yi biz Suriye'ye savaşsız kaybettik. 4 milyon askerle gelip Türkiye'yi esir almış gibi görünüyorlar. Sokağa baktığımız zaman ortaya çıkan tablo bu" ifadelerini kullandı.
 
image
 
"KİMSE ONLARA BİR ŞEY SORMUYOR"
Altaylı daha sonra, "Sağlık hizmetleri onlara bedava, Türk vatandaşlarına değil. Sokaklar Türk vatandaşlarına yasak şu an onlara değil. Ellerini kollarını sallayarak girip çıkabiliyorlar, kimse onlara bir şey sormuyor. Ne yazık ki durum bu" dedi.
 
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR
Altaylı'nın bu ifadeleri özellikle sosyal medyada tepkilere neden olurken, mali aynağı nereden buldukları belli olmayan Mülteci Hakları Derneği isimli STK konuyla ilgili olarak harekete geçtiğini açıkladı.
 
Dernek, Altaylı'nın halkı kin ve düşmanlığa sevk eden, mültecileri açıkça hedef gösteren ve gerçeği yansıtmayan açıklamaları nedeniyle suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR