Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BOĞAZİÇİ PROTESTOCULARINA SABAH BASKINI!
BOĞAZİÇİ PROTESTOCULARINA SABAH BASKINI!
Dün gerçekleşen protesto eyleminde çok sayıda Boğaziçi öğrencisiyle birlikte, öğrencilerle dayanışmaya gelen Öğrenci Platformları'nca desteğe gelen farklı üniversitelerdeki öğrencilerin de gözaltına alındığı öğrenildi.
5 Ocak 2021, 07:25
 
Boğaziçi Üniversitesi’ne atanan kayyum Melih Bulu’yu protesto eden birçok öğrencilerin evlerine polis baskını yapılarak çok sayıda gözaltı yapılmış bazı öğrenciler serbest bırakılmıştı.
 
Polis gözaltılara devam etti en az 18 öğrencinin gözaltında alındığı bilgisine ulaşıldı. 
 
Dün gerçekleşen protesto eyleminde çok sayıda Boğaziçi öğrencisiyle birlikte, öğrencilerle dayanışmaya gelen Öğrenci Platformları'nca desteğe gelen  farklı üniversitelerdeki öğrencilerin de gözaltına alındığı öğrenildi. 

Boğaziçi Üniversitesi’ne atanan kayyum Melih Bulu’yu protesto eden bazı öğrencilerin evlerine polis baskını yapıldı.

image

 Melih Bulu’nun Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanması nedeniyle öğrenciler dün öğleden sonra üniversite önünde eylem yaptı. Barikat kuran polisin kelepçeyle üniversitenin bahçe kapısını kilitlemesi hafızalara kazınırken, eylem sırasında gözaltına alınan bazı öğrenciler akşam saatlerinde serbest bırakıldı.
 
image
 
Boğaziçi Üniversitesi’ne kelepçe vuruldu!
 
Hükümet ve AKParti’den öğrenci eylemine yönelik suçlayıcı açıklamalar gelirken, bu sabah saatlerinde öğrenci evlerine polis baskınları yapıldığı belirtildi. Öğrenci Kolektifleri sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre çok sayıda öğrenci gözaltına alındığını iddia ederek bu öğrenci isimlerini açıkladı..
 
image
 
EV BASKININDA GÖZALTINA ALINDIĞI İDDİA EDİLEN ÖĞRENCİLER
 
Ferhat Ergen, Ulaş Bedri Çelik, Azad Aksoy, Ferhat Can, Taylan Karatepe, Harun Reşit, Cihan Çiçek, Şiran Delepalta, Burak Çetiner, Arda Yüksel, Doğukan Gürbey, Roni Gören, Denizhan Eren, Kudret Çetinkaya, Tuana Oğuz, Ahmet Furkan Polatkan, Yunus Özcan.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR