Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HORTUM İZMİR ÇEŞME'Yİ VURDU
HORTUM İZMİR ÇEŞME'Yİ VURDU
İzmir'de hortum ve dolu yağışı yaşandı. Çeşme'de hortum nedeniyle ağaçların devrildiği, araçların savrulduğu ve evlerin çatılarının uçtuğu görülürken hortumun en çok Alaçatı Port bölgesini etkilediği öğrenildi.
11 Şubat 2021, 21:43

 

İzmir'de hortum ve dolu yağışı yaşandı. Çeşme'de hortum nedeniyle ağaçların devrildiği, araçların savrulduğu ve evlerin çatılarının uçtuğu görülürken hortumun en çok Alaçatı Port bölgesini etkilediği öğrenildi. 

İzmir Alaçatı'da hortum dehşeti ve Urla'da büyük fırtına yaşandı,Onlarca araçlar ters dönmüş evler perişan halde çok sayıda yaralı var
 
Çeşme Alaçatı Port bölgesinin inşaat alanında, aşırı yağış ve fırtınayla birlikte meydana gelen hortumda, konteyner ve vinç direği devrildi, bazı evlerin çatıları ise uçtu.
 
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da enaz 16 kişinin yaralandığını bildirdi. Yaralıların Çeşme Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığını söyleyen Oran, “Çok şükür ki hayatını kaybeden olmadı” dedi.
 
image
 
Yaralılardan 14’ünün Alaçatı Port Mahallesi’nden olduğu belirtildi.
 
Hortumun Alaçatı Port tarafında büyük hasarlara neden olduğunu aktaran Oran, ilk belirlemelere göre, 4 teknenin battığını, 10 otomobilin hasar gördüğünü söyledi. Hortumun Büyük Sanayi mevkiini de etkileyerek çatıları uçurduğunu söyledi.
 
4 TEKNE BATTI !
 
Bu bölgede hayvan damları bulunduğunu belirten Oran, “Ne yazık bazı küçükbaş hayvanlar telef oldu. Bir damın altında ise çok sayıda hayvan kaldı. Ekiplerimiz onları kurtarmaya çalışıyor” dedi.
 
Oran, çatısı uçan damlardaki hayvanları belediyenin kamyonları ile güvenli olan yerlere sevk ettiklerini açıkladı.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı
 
Çeşme Alaçatı Port bölgesinin inşaat alanında, aşırı yağış ve fırtınayla birlikte meydana gelen hortumda, konteyner ve vinç direği devrildi, bazı evlerin çatıları ise uçtu. Yaralı vatandaşlarımız var. Ekiplerimiz olay yerinde, gereken çalışmaları yapıyor.
 
Güzelbahçe'de dolu yağışı olduğu ve 5 kişinin yaralandığı belirtildi.
 
Öte yandan bölgede araçların zarar gördüğü, aydınlatma direklerinin ve bir inşaat vincinin devrildiği öğrenildi. Bölgede teknelerde de zararın olduğu ifade edildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR