Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞEHİTLERE SON VEDA
ŞEHİTLERE SON VEDA
Zeytin Dalı Harekat Bölgesi'nde terör örgütü PKK/YPG üyelerince dün düzenlenen saldırıda Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Çakır ile Piyade Uzman Onbaşı Ahmet Akdal'a son veda.
8 Nisan 2021, 14:18
 
 
Zeytin Dalı Harekat bölgesinde terör örgütü PKK/YPG'nin gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Çakır'ın naaşı, Gaziantep'te düzenlenen törenin ardından memleketi Bursa'ya uğurlandı.
 
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Çakır'ın naaşı, Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından Asri Mezarlık'a daha sonra da konvoy eşliğinde Gaziantep Havalimanına götürüldü.
 
image
 
Burada düzenlenen törene, Gaziantep Valisi Davut Gül, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma, İl Jandarma Komutanı Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve diğer protokol üyeleri ile şehidin silah arkadaşları katıldı.
 
Saygı duruşunda bulunulması ve şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından cenaze, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından okunan duanın ardından askeri uçakla memleketi Bursa'ya uğurlandı.
 
Zeytin Dalı Harekat Bölgesi'nde terör örgütü PKK/YPG üyelerince dün düzenlenen saldırıda Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Çakır ile Piyade Uzman Onbaşı Ahmet Akdal şehit olmuştu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR