Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SALGINI AKPARTİ YAYDI!
SALGINI AKPARTİ YAYDI!
Salgındaki vaka artışını değerlendiren Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, "AK Parti kongresi bitti, salgın vakaları 30 binlere çıktı. Şimdi 54 bin. AK Parti kongreleri öncesi 15 bin ila 20 bin arasındaydı. Niye peki? Ya önceden de salgınlar 30 bin civarındaydı ama saklıyorlardı. Çünkü AK Parti kongresini doldurarak lebaleb bir kongre yapmak istiyorlardı''
8 Nisan 2021, 20:35
 
 
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kilis ziyaretlerinin ardından Gaziantep’e geldi. Davutoğlu, Gaziantep’te sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile Gelecek Partisi İl Başkanlığı’nda buluştu. Burada yaptığı konuşmada Davutoğlu, corona virüsü salgınında vaka sayıları artışını değerlendirdi.
 
“Öyle bir dönemden geçiyoruz bütün dünyada salgın var ama diğer ülkelerin salgınla ilgili politikaları dolayısıyla her geçen gün salgın vakaları azalıyor” ifadelerini kullanan Davutoğlu, “Bir tek Türkiye’de salgın vakası artıyor. Dünyada 54 bin vaka ile en çok vaka görülen ülkelerin başındayız. Bütün olumsuzluklarda birinciyiz” dedi.
 
“AK PARTİ KONGRELERİ BİTTİ SALGIN ARTTI”
 
“54 bine vaka nasıl geldi?” diye sonra Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “Salgınla mücadeleyi siyaset üstü bir mesele olarak görüyoruz” açıklamalarını hatırlatarak, şöyle konuştu:
 
* Devlet yöneticilerinin birinci görevi halkına karşı dürüst olmaktır. Devlet yönetenlerin birinci görevi asla yalan bir bilgiyi paylaşmamalarıdır. Ne zaman Türkiye’de salgın vakaları arttı? AK Parti kongresi bitti, salgın vakaları 30 binlere çıktı. Şimdi 54 bin. AK Parti kongreleri öncesi 15 bin ila 20 bin arasındaydı. Niye peki? İki ihtimal var.
 
* Ya önceden de salgınlar 30 bin civarındaydı ama saklıyorlardı. Çünkü AK Parti kongresini doldurarak lebaleb bir kongre yapmak istiyorlardı. Salgın 30-50 bin deseler o kongreyi yapamazlardı. Öyle demediler. İkinci ihtimal AK Parti kongrelerinden sonra bu salgın arttı. Bana sorarsanız ikisi de geçerli. Halka yalan söylediler. Vakaları gizlediler.
 
* Ekim ayında bir gün çıkıp 17 bin vaka ilan ettiler. Bu halk size nasıl güvensin? Siyasetiniz için, kongredeki coşkunuz, şatafatınız için halkın sağlığını tehdit ettiniz. Virüsler herhalde dünya iktidarları arasında en çok Türkiye’deki iktidarı seviyordur. Virüsün önünü açan ikinci bir iktidar yoktur dünyada.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR