Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ERDOĞAN'DAN SOYLU'YA DESTEK Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/gundem/37439/erdogandan-soyluya-destek

 

ERDOĞAN'DAN SOYLU'YA DESTEK
ERDOĞAN'DAN SOYLU'YA DESTEK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis'teki grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Bakan Soylu ve Binali Yıldırım'ın oğlu ile ilgili iddialara ilişkinde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım'a destek verdi.
26 Mayıs 2021, 17:17
 
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, organize suç örgütü kurmak suçlamasıyla aranan ve yurtdışında bulunan Sedat Peker'in YouTube'da yayımladığı videolarda dile getirdiği iddialarla ilgili olarak ilk kez konuştu.
 
Erdoğan, Peker'in iddialarının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski Başbakan Binali Yıldırım'a destek verdi.
 
Erdoğan, "Suç örgütlerini 19 yıl boyunca ellerindeki tüm imkanları alarak birer birer çökerttik. Bir dönem sözde babaların racon kestiği Türkiye'yi hukuktan başka bir yöntemin geçerli olmadığı bir seviyeye getirdik" dedi.
 
image
 
Peker'in iddiaları ile ilgili olarak "Bu tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız" diye konuşan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Terör örgütleri ile mücadele eden İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Hedefin büyük ve güçlü Türkiye inşası olduğunu anlamak için kullanılan araçlara ve kullananların suretlerine bakmak yeterlidir.
 
* Ülkemizde yıllarca bakanlık, başbakanlık ve Meclis Başkanlığı yapmış, partimizin genel başkanlığını yürütmüş Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedefe alınması, asıl niyeti gösteren bir başka işarettir.
 
* Şimdiye kadar nasıl şahsımız, partimiz ve çalışma arkadaşlarımız üzerinden ülkemize yönelik hiçbir saldırıya eyvallah etmediysek, bu tezgahı da bozacağız.
 
* Suç çetelerinin mensuplarını, dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar takip ediyoruz. Tıpkı FETÖ'cüler gibi, tıpkı PKK'lılar gibi, bu suçluları da ülkemize getirip yargıya teslim edene kadar takibi bırakmayacağız.