Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SOKAĞA ÇIKMAK SERBEST MÜZİK YASAK!
SOKAĞA ÇIKMAK SERBEST MÜZİK YASAK!
AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 1 Temmuz itibariyle sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırılacağını duyurdu.Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kabine sonrası "normalleşme" kararlarını açıklarken müzikle ilgili yasakların devam ettiğini duyurdu.
22 Haziran 2021, 06:31
 
Kabine toplantısı AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. 3,5 saat süren toplantıda Covid-19 ile mücadele, devam eden kısıtlamalar, aşı çalışmaları, turizm sektörüne ilişkin gelişmeler başta olmak üzere ülke gündemindeki konular ele alındı.
 
Erdoğan'ın konuşmasında pandemi tedbirleri ile ilgili olan kısım şöyle:
 
"Türkiye salgın döneminin parlayan yıldızı olmuştur. Salgın döneminde esnafa kira ve ciro desteği verdik. Turizm sektörüne verdiğimiz KDV desteğini bir ay daha uzatıyoruz. Biz birliğimize sahip çıktıkça üstesinden gelemeyeceğiz hiçbir mesele yoktur.1 Temmuz'da başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz.
 
Müzikle ilgili sınırlama devam edecek.Müzikli eğlence saatler 24.00 oluyor. Kusura bakmayın gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur.
 
Tayyip Erdoğan,  1 Temmuz itibariyle sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırılacağını duyurdu.Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kabine sonrası "normalleşme" kararlarını açıklarken müzikle ilgili sınırlamanın saat 24.00'e çekildiğini duyurdu.
 
Erdoğan'ın kararı duyururken kullandığı "Kusura bakmasınlar. Gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur" sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı.
 
* Şehirler arası seyahat kısıtlamalarıyla şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamalar sona eriyor.
 
* Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor.
 
HES kodu uygulaması yaygınlaştırılarak sürdürülecektir.
 
Konu ile ilgili diğer ayrıntılan İçişleri Bakanlığımızın genelgesinde yer alacaktır. Tüm bu kararların ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu güzel gelişmelerin tamamı için milletçe tedbirlere uyulması gerekiyor. Sırası gelen herkesin aşı olması hayati öneme sahiptir. Vatandaşlarımdan aşı konusundaki manipülasyonlara itibar etmemelerini, bu konuda bilim insanlarına kulak vermelerini istiyorum. Biz de aşımızı olarak bilim insanlarımıza olan güvenimizi gösterdik. Yerli aşı çalışmalarında da birkaç ay içinde yaygın kullanıma geçecek seviyeye gelmeyi ümit ediyoruz”.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR