Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FETÖ BORSASI GERÇEĞİ!
FETÖ BORSASI GERÇEĞİ!
Sedat Peker: "Sezgin Baran Korkmaz, ismini gündeme aldığımda yanındaki arkadaşlarına şöyle demiş; bizi yaktı ancak Cihan Ekşioğlu ya da Ekim Alptekin'in dosyaları ve ilişkiler ağı patlarsa gündemden anca böyle düşerim, kurtulurum. Bugünkü misafirimiz Cihan Ekşioğlu.
29 Haziran 2021, 11:04
 
 
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cihan Ekşioğlu'na suçlamalarda bulundu.
 
Ekşioğlu'nun FETÖ borsasını ilk kuran isim olduğunu söyleyerek "Soylu'nun gizli kasası" olduğunu iddia etti.
 
PEKER, PARAMOUNT HOTEL'İN GERÇEK SAHİBİNİ AÇIKLADI:
 
BAHTİYAR İKRAMOĞLU İSMİNİ ALDI. PARAMOUNT HOTEL'İN GERÇEK SAHİBİ ASLINDA BU KİŞİDİR...
 
Twitter'dan peş peşe paylaşımda bulunan Peker, şunları yazdı:
 
"Sezgin Baran Korkmaz, ismini gündeme aldığımda yanındaki arkadaşlarına şöyle demiş; bizi yaktı ancak Cihan Ekşioğlu ya da Ekim Alptekin'in dosyaları ve ilişkiler ağı patlarsa gündemden anca böyle düşerim, kurtulurum. Bugünkü misafirimiz Cihan Ekşioğlu.
 
Süleyman Soylu'nun manevi evladı benim de eski kardeşim Cihan Ekşi, bu olaylar patladığında seni hala oğlu vasıtasıyla uyarmıştım. Süleyman lehine basındaki ve iş dünyasındaki tanıdıklarınla lobi çalışması yapma demiştim. Ancak gelen bilgiler yaptığın yönünde
 
"FETÖ BORSASI'NIN MÜCİDİ: CİHAN EKŞİOĞLU"
 
Süleyman Soylu sana o kadar çok değer veriyor ki, herkese bir tane koruma polisi verirken, sana ekip koruması verdi, korumalar için de Renault Symbol ve tahsisli plaka verdi (korumanın ekip olarak verilmesi çok olağanüstü bir durumdur) Gerçi senin patlayacağını anlayınca koruma kararını ve araç tahsisini 15 gün önce iptal etti. Yurt dışına kaçma diye de pasaportunu da iptal etti (şimdi anlatacağım olayların patladığında ben iptal ettim deyip kendini kurtarmak için ancak nafile). Yaşın genç olsa da FETÖ borsasının ilk kurulmasındaki mucitlerden biri sensin.
 
"SAVCU MESUT ERDİNÇ BAYHAN DOSYAYI KAPATTI"
 
FETÖ'nün en önemli prenslerinden olan Burak Başlılar'ı ayarlayıp onunla iş birliğine gittiniz. İlk işiniz Ukrayna’nın Lviv şehrindeki Victoria Gardens alışveriş merkezine çöktünüz. O alışveriş merkezinin gerçek sahibi olan A… hakkında Sabah gazetesinde Zekeriya Öz'ü yurtdışına kaçıran kişi diye haber yaptırıp adamın Türkiye'ye gelmesine engel oldunuz. Yapılan tahkikatlarda böyle olmadığı anlaşılsa da adam bir daha Türkiye’ye gelmedi.
 
Burak Başlılar arkadaşı olduğu için Ukrayna'daki alışveriş merkezini onun üzerine yaptı. Siz de 66 milyon dolara satıp parayı bölüştünüz. Bu senin ilk parayı bulduğun FETÖ borsası işindi. Tabi sonra Burak Başlıları FETÖ'den de kurtarman gerekiyordu. Dosyaya bakan İstanbul adliyesindeki terör savcısı Mesut Erdinç Bayhan ile görüşüp dosyayı kapattınız, sözde itirafçı yaptınız.
 
"SAVCIYA 3 MİLYON DOLAR VERDİNİZ"
 
Ben inanmak istemesem de bu karar karşılığında savcıya 3 milyon dolar verdiğinizi öğrendim. Ayrıca da terör savcısının yeğeni Murat Gür İbrahimoğlu'na Sultangazi Cebeci taş ocakları bölgesinden 1,5 milyar TL bütçeli döküm işi verdirdiniz. Terör savcısının şirketlerinin ismi...
 
Kuzey Marmara, Kuzey İnşaat ve Bayburt Grup. Cihan Ekşi'nin, Burak Başlılar'ın ve de terör savcısının yeğeni Murat Gür İbrahimoğlu'nun HTS kayıtları incelendiğinde ilişki ağınız net olarak ortaya çıkacaktır."
Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Sedat Peker, siyasetçilerle ve gazetecilerle ilgili iddialarını sosyal medya hesabından yayınlamaya devam ediyor.
 
Gazeteci İsmail Saymaz, Sedat Peker attığı son tweetlerinde “FETÖ’nün en önemli prenslerinden” olarak adını bahsettiği Burak Başlılar ile ilgili gerçeğin belgesini paylaştı.
 
 
İsmail Saymaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sedat Peker’in tweetlerinde adı geçen ‘Fetullahçı Prens’ Burak Başlılar, firari savcı Zekeriya Öz’e para vermiş, örgüt yöneticilerinin isteğiyle derneklere yardımda bulunmuş. Fetullahçıların ziline basan fukaranın hapse tıkıldığı memlekette Başlılar’a iki kez takipsizlik verilmiş” ifadelerine yer verdi.
 
Sedat Peker’in son tşBurak Başlılar ile ilgili yaptığı o paylaşımlar:
 
“fetönün en önemli prenslerinden olan burak başlıları ayarlayıp onunla iş birliğine gittiniz. İlk işiniz Ukrayna’nın Lviv şehrindeki Victoria Gardens alışveriş merkezine çöktünüz. O alışveriş merkezinin gerçek sahibi olan A… hakkında Sabah gazetesinde zekeriya özü yurtdışına...
 
“...kaçıran kişi diye haber yaptırıp adamın Türkiye’ye gelmesine engel oldunuz. Yapılan tahkikatlarda böyle olmadığı anlaşılsa da adam bir daha Türkiye’ye gelmedi. burak başlılar arkadaşı olduğu için Ukrayna’daki alışveriş merkezini onun üzerine yaptı. Siz de 66 milyon dolara...
 
“...satıp parayı bölüştünüz. Bu senin ilk parayı bulduğun fetö borsası işindi. Tabi sonra burak başlıları fetöden kurtarman gerekiyordu. Dosyaya bakan İstanbul adliyesindeki terör savcısı ... ile görüşüp dosyayı kapattınız, sözde itirafçı yaptınız.
 
“Ben inanmak istemesem de bu karar karşılığında savcıya 3 milyon dolar verdiğinizi öğrendim. Ayrıca da terör savcısının yeğeni murat gür ibrahimoğluna Sultangazi Cebeci taş ocakları bölgesinden 1,5 milyar TL bütçeli döküm işi verdirdiniz. Terör savcısının şirketlerinin ismi...
 
“...kuzey marmara, kuzey inşaat ve bayburt grup. cihan ekşinin, burak başlıların ve de terör savcısının yeğeni murat gür ibrahimoğlunun hts kayıtları incelendiğinde ilişki ağınız net olarak ortaya çıkacaktır. süslü sülü, doncu sülünün kardeşi mehmet soyluyla...

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR