Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MGK YENİ HAREKAT SİNYALİ VERDİ
MGK YENİ HAREKAT SİNYALİ VERDİ
Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamada terörle mücadele ve yeni operasyon sinyali verildi. Öte yandan İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine de değinildi. Toplantı sonrası yapılan açıklamada; "Azim ve başarı ile süren operasyonlar ve ilave tedbirler görüşüldü. Terör örgütlerine yönelik operasyonlar devam edecek." ifadeleri yer aldı.
26 Mayıs 2022, 17:03

 

Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başlayan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısı sona erdi. Toplantının ardından yazılı açıklama geldi. MGK Toplantısı sonrası yeni operasyon mesajı verildi. 

"Güney sınırlarımızda icra edilen ve edilecek harekatların komşularımızın toprak bütünlüğünü hedef almadığı, milli güvenlik ihtiyacının gereği olduğu belirtilmiştir" denildi.

Güney sınırlarımızda icra edilen ve edilecek harekatların komşularımızın toprak bütünlüğünü hedef almadığı, milli güvenlik ihtiyacının gereği olduğu belirtilmiştir.
 
Uluslararası ittifaklarda her daim müttefiklik ruhu ve hukukunu yerine getiren Türkiye'nin aynı sorumluluk ve samimiyeti müttefiklerinden de beklediği vurgulanmıştır.
Terörizme destek vererek, uluslararası hukuku ihlal eden ülkelere bu tutuma son verme, Türkiye'nin güvenlik hassasiyetlerini dikkate alma çağrısında bulunulmuştur.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR