Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İMAMOĞLU SARAÇHANE ÇAĞRISI YAPTI
İMAMOĞLU SARAÇHANE ÇAĞRISI YAPTI
İBB Başkanı İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaret iddiasıyla, 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılanmasında karar bekleniyor. İmamoğlu, yargılandığı davaya ilişkin kararın açıklanacağı 16.00'da bütün İstanbulluları Saraçhane İBB' önüne davet etti.Meral Akşener, "Ankara’dan yola çıktım, Saraçhane’de görüşürüz" ifadelerini kullandı
14 Aralık 2022, 12:05

İBB Başkanı İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaret iddiasıyla, 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılanmasında karar bekleniyor

TÜM TÜRKİYE KARARA ODAKLANDI.

Esas hakkındaki mütalaasını tekrarlayan savcı, en üst sınırdan hapis cezasının yanı sıra İmamoğlu hakkında TCK'nin 'siyasi yasak' içeren 53. maddesinin uygulanmasını istedi. Duruşma öncesi polis ve davayı takip etmek isteyen avukatlar arasında gerginlik yaşandı. Bazı avukatlar salona alınmadı. Mahkeme saat 13.15'te duruşmaya 16.00'ya kadar ara verdi.

        image

                     image

EKREM İMAMOĞLU SARAÇHANE'YE ÇAĞRI YAPTI
İmamoğlu, duruşmaya verilen aranın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yargılandığı davaya ilişkin kararın açıklanacağı 16.00'da bütün İstanbulluları İBB önüne davet etti. İmamoğlu, "16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum" açıklamasında bulundu.
                   image
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Saraçhane çağrısının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Ankara’dan yola çıktım, Saraçhane’de görüşürüz" ifadelerini kullandı ve aracı ile İmamoğlu'na destek için yola çıktığının mesajını verdi.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR