Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALTILI MASADA TAM UYUM
ALTILI MASADA TAM UYUM
Genel başkanlara imza yetkisi' açıklaması tartışma yaratan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik destek açıklamalarına değindi.
16 Ocak 2023, 17:40
 
Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na teşekkür
 
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "masanın onurunu koruduğu için" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.Davutoğlu, "Çıkıp 'Sayın Davutoğlu doğru söylüyor. Birlikte yöneteceğiz' dediği için, masanın onuruna sahip çıktığı için teşekkür ediyorum" dedi.
 
Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada, Tuzla İlçe Başkanlığınca düzenlenen üye katılım törenindeki konuşmasına yer verilen Davutoğlu, "Adım adım yürüdük. Zor engelleri aştık. Medya ambargolarını, anket manipülasyonlarını yerle bir ettik" diyerek sözlerine başladı.
 
Altılı Masa'yla ilgili açıklamasının çarpıtıldığını belirten Davutoğlu, "Hep beraber saldırıya başladılar. Sanki biz saldırıdan korkacakmışız gibi. Hodri meydan" diye konuştu.
 
DEVLET BAHÇELİ'YE YANIT
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, kendisine yönelik sözlerine değinen Davutoğlu, "Eline verdikleri kağıdı doğru dürüst okuyamıyordu ama yine bize saldırdı ve 'Serok Ahmet' unvanını tekrar zikretti. 'Yörük Ahmet' olmaktan da 'Serok Ahmet' olmaktan da gurur duyuyorum. Türkiye'yi tek bir yumruk haline getirecek olan budur" değerlendirmesinde bulundu.
 
Davutoğlu, Sinan Ateş cinayetini unutturmak için kendisinin hedef alındığını belirterek, "Ülkücülerin lideri olan Bahçeli'den hiçbir ses çıkmadı. Türkiye'de kamu düzeninden sorumlu olan, her konuda konuşan Soylu'dan bir ses çıkmadı. Cumhurbaşkanından bir ses çıkmadı. Şimdi hepsi toplanmış bize saldırıyor. Sokak eşkiyalarını, başkentin ortasında bir insanın katledilmesini unutturamazsınız" görüşünü paylaştı.
 
"ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN OYUNUNU BOZDUK"
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Altılı Masa ile ilgili açıklamalarına dikkati çeken Davutoğlu, şöyle devam etti: "Biz altı siyasi lider omuz omuza verdik, Erdoğan ile Bahçeli'nin oyununu bozduk. Milleti birleştirmeye çalışıyoruz. Sayın Erdoğan bundan rahatsız. O istiyor ki bir tarafta Erdoğan, Bahçeli, Perinçek koalisyonu olsun karşısında da onları kutuplaştıran bir yapı olsun. Altılı masa ile biz bu oyunu bozduk."
 
KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik destek açıklamalarına değinen Davutoğlu, "Tam da böylesine bir tablo içinde, bütün oklar doğrudan bize yöneltilmişken çıkıp 'Sayın Davutoğlu doğru söylüyor. Birlikte yöneteceğiz' dediği için, masanın onuruna sahip çıktığı için teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR