İTİRAFÇI AZİZ İHSAN AKTAŞ'IN KUZENİ ÇIKTI !
Geçen günlerde terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile kaldığı İmralı Cezaevi'nden tahliye edilen 31 yıldır cezaevinde yatan Veysi Aktaş ile ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.
29 Temmuz 2025, 13:21
Diyarbakır’da 1994’te Yılmaz Market isimli iş yerinin ateşe verilerek kurşunlanması eylemini gerçekleştirdiği gerekçesiyle tutuklanan ve 31 yılın sonundaki devletin ''Terörsüz Türkiye '' sürecini başlatmasından sonra tahliyeler başlamıştı.
Geçen günlerde terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile kaldığı İmralı Cezaevi'nden tahliye edilen 31 yıldır cezaevinde yatan Veysi Aktaş ile ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.
Terör örgütü PKK elebaşı Öcalan’ın örgüte yaptığı iki silah bırakma çağrısında da yanında bulunan hükümlülerden biri olan Veysi Aktaş’ın akrabaları arasında dikkat çeken bir isim yer alıyor.
Veysi Aktaş’ın CHP’ye ve İBB'ye yönelik operasyonların dayanağı olarak gösterilen “Topal İhsan” lakaplı Aziz İhsan Aktaş’ın amcasının oğlu olduğu öğrenildi. Veysi’nin babası Abit ile Aziz İhsan’ın babası Nezir’in kardeş oldukları belirlendi.
Sözcü'nün haberine göre Aktaş’ın annesi Şerife ile babası Nezir Aktaş’ın da Veysi Aktaş’ın aile evine geçmiş olsun ziyaretinde bulundukları bildirildi.