Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İNCİLİ GASTRONOMİ BULUŞMASI
İNCİLİ GASTRONOMİ BULUŞMASI
Türkiye’nin ilk ve tek değerlendirme ve derecelendirme sistemiyle hazırlanan rehberi ‘İncili Gastronomi Rehberi’nin beşincisi için Onur Kurulu, Karaca sponsorluğunda TURK Fatih Tutak’ta düzenlenen özel gecede bir araya geldi. Bugüne dek yapılan çalışmalar Onur Kurulu Üyeleriyle paylaşıldı.
21 Aralık 2022, 18:33
 
Türkiye’nin en prestijli gastronomi ödüllerinin verildiği ‘İncili Gastronomi Rehberi’nin beşincisi için geri sayım başladı. Hürriyet yazarı Müge Akgün’ün Proje Koordinatörlüğü’nü üstlendiği İncili Gastronomi Rehberi’nin Onur Kurulu önceki akşam TURK Fatih Tutak’ta buluştu.
 
Müge Akgün ve Karaca Grup CEO’su Fatih Karaca ev sahipliğindeki geceye Onur Kurulu’ndan; Aydan Üstkanat, Cemre Narin, Deniz Alphan, Engin Akın, Figen Mays, Filiz Hösükoğlu, Gamze İneceli, Hande Arslanalp, Levent Kömür, Mehmet Yalçın, Nuri Çolakoğlu, Reha Tanör, Sedef İybar, Sibel Kutman, Tayyar Zaimoğlu, Teoman Hünal, Vedat Başaran ve Zeyno Gürses katıldı.image
Demirören Medya Ticari Grup Başkanı H. Emrah Kurtoğlu, Demirören Medya Pazarlama ve İletişim Grup Başkanı Esti Pekdemir, Demirören Medya Gazete Reklam Satış Grup Başkanı Orçun Çevikoğulları, Hürriyet yazarı Sedat Ergin, Jumbo Genel Müdürü Sami Hotak, Karaca Müşteriden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkut Baloğlu da geceye katılan isimler arasındaydı. TURK Fatih Tutak’ta gerçekleşen davette misafirler çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunurken, Şef Fatih Tutak’ın klasikleşmiş tabaklarını ve menüye yeni giren birbirinden yaratıcı ve lezzetli yemeklerini deneyimleme fırsatını da buldular. image
 
İncili Gastronomi Rehberi Proje Koordinatörü Müge Akgün, açılış konuşmasında rehberi 2017’den beri titizlikle hazırladıklarını, yaklaşık bir yıl süren bu özverili çalışmada, yüzlerce restoranı titiz ve şeffaf bir şekilde değerlendirdiklerini belirtti. Akgün, yeme-içme sektörünün nabzını tutan ve her sene yeni katılan kentlerle büyüyen rehberle ilgili, “Gizli müfettiş sistemiyle değerlendirme ve derecelendirme yapılarak rehberimiz her geçen yıl büyüyerek yoluna devam ediyor. Umuyoruz sonunda Türkiye’nin rehberi ortaya çıkacak” dedi. Karaca Müşteriden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkut Baloğlu ise “Bu sene beşinci yılı kutluyoruz. Hürriyet ile ilk bu yola çıktığımızda Türkiye gastronomisinin zenginliğini dünyayla paylaşmak istiyorduk. Bu sene ilk kez rehberin İngilizce olarak yayınlanmasından ve yurt dışında da lansmanını yapacak olmaktan da gurur duyuyoruz” dedi. 
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR