Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SAVAŞ ÇIĞIRTKANLIĞI YAPIYOR
SAVAŞ ÇIĞIRTKANLIĞI YAPIYOR
KTTC Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, savaş çığırtkanlığı yapan Yunanistan Savunma Bakanının geçmişten hala ders çıkartmadığına dikkat çekti.
13 Şubat 2015, 22:17

 

KTTC Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, savaş çığırtkanlığı yapan Yunanistan Savunma Bakanının geçmişten hala ders çıkartmadığına dikkat çekti.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Güney Kıbrıs’ı ziyaret eden Yunanistan Başbakanının ve Savunma Bakanının söylemlerini değerlendirdi:

“Yunan halkının sosyal cinnet halinin seçim ürünü yeni Başbakanın, Güney Kıbrıs’ı ziyareti sırasında Kıbrıs sorunun çözümüne ilişkin olumsuz Yunan tavrını tekrarlamasından sonra bu kez de Yunanistan Savunma Bakanının savaş çığırtkanlığı yaparak efelenmesi, Rum-Yunan ikilisinin bilinen hedef ve emellerinden vazgeçmediklerinin en açık kanıtıdır.

Yunanistan Bakanının ekonomik sorunlarla boğuşmakta olan Güney Kıbrıs’a savaş uçağı satın alması yönünde telkinde bulunması, Rum liderliğini Yunanistan’ın Kıbrıs’ın uzağında olmadığına işaret ederek, diklenme konusunda yüreklendirmesi önümüzdeki müzakere sürecinin seyrine ışık tutmaktadır.

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos’un, Güney Kıbrıs’ı ziyareti sırasında ortaya koyduğu görüş ve önerilerini bilmeyen ya da kabul etmeyenlerin varlığı şaşırtıcıdır. Çipras Hükümetinden Kıbrıs sorununun çözümüne olumlu katkı bekleyen çevreler, yüzleştikleri bu gerçekleri dikkatle değerlendirmeli ve Kıbrıs Türk liderliğini suçlayarak, Kıbrıs Türk halkının Ada’daki hak ve çıkarlarına zarar vermekten vazgeçmelidir.

Türk düşmanlığı üzerine kurgulanan ırkçı Rum-Yunan zihniyetinden, Kıbrıs konusunun çözümüne ilişkin olumlu katkı beklemek saflıktan ötedir diyerek olaylara dikkat çekti.

Şeffaf Gazete.com” 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR